21 Mayıs 2009

2009 HAC KURALARI ÇEKİLDİ-HAC KURALARI



T.C.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
HAC DAİRESİ BAŞKANLIĞI

2009 Yılı Hac Kur'aları 21 MAYIS 2009 Perşembe günü saat 12:00'de Başkanlığımız Konferans Salonunda çekilmeye başlanacak ve sonuçları aynı gün saat 22:00'den itibaren Tc Kimlik numarası ile sorgulanabilecektir.

2009 yılı Hac Organizasyonu Sağlık Ekibinde görev almak isteyen personel müracaatlarına 25 MAYIS 2009 tarihinden itibaren buradan devam edebileceklerdir.



NOT:Hac Kura Sonuçları'nın saat 22 'den sonra açıklanacağını duyuran Diyanetin sitesine yoğun ilgiden dolayı şu sıralarda girilemiyor.

2 yorum:

  1. Selamunaleyküm.Hayırlı cumalar.Ben MUHAMMET ATASEVER,sizin blogunuza benzer benimde bir blogum var.fakat yazdığım yazılar googlede çoğu çıkmıyor veya çok geç çıkıyor.Sizin yazdığınız yazılara bakıyorum googlede çıkıyor.Bir yerlerde hatamı yapıyorum yoksa başka bilmediğim bir özellikmi var.Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Muhammet Atasever..

    Google 'da yazıların cıkmasının sebebi Hit diye tarif edilen ziyaretçi sayısı ile alakalı olup çok ziyaretçinin geldiği site veya blog google 'da ilk sıralarda çıkmaktadır.GOOGLE 'a bloglarınızı kayıt edebilirsiniz...

    saygılarımızla

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.