26 Mayıs 2009

(anadoluhaber) Asker isterse Abdullah Gül iner VİDEO

Asker isterse Abdullah Gül iner VİDEOMukaddes Eruygura ait olduğu idda edilen ses kaydında askerin istemesi durumunda Abdullah Gülün inebileceği söyleniyor. İşte yeni ses kaydındaki çarpıcı iddialar.
 
Kimler tarafından yapıldığı çözülemeyen ortam dinlemesine bir yenisi daha eklendi. Emekli Org. Şener Eruygur’un eşi Mukaddes Eruygur’a ait olduğu iddia edilen yeni bir ses kaydı internete düştü.
 
Ses kaydında Vural Savaş, Sabih Kanadoğlu ile Şener Eruygur’un aralarının iyi olduğu belirtilirken, Kanadoğlu’nun ‘Abdullah Gül’e açılan davaya yaptığı yoruma da yer veriliyor.
 
Bayan Şener’e ait olduğu iddia edilen ses kaydında eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in ADD’ye ve Cumhuriyet Mitingleri’ne para aktardığı yönünde iddilara da yer aldı.
 
Ses kaydında Prof. Dr. Türkan Saylan'ı, Şener Eruygur’un mitinglerde istemediği ve çok tutulan biri olmadığı söyleniyor.  Kayıtlarda Şener Eruygur’a Genelkurmay Başkanlığı teklif edildiği de dile getiriliyor.

SES KAYDININ METNİ:

KANADOĞLU İLE VURAL SAVAŞ ŞENER’İ ÇOK İYİ ANLIYOR VE TAKDİR EDİYOR
Kanadoğlu, Vural Savaş parti kapanır diyor. Ne yapabilirler ki diyor.  Ne yapabilir ki diyor. Şener çok saygı duyuyor onlara, onlar da Şener’e çok saygı duyuyor,  çünkü Şener’in ne yaptığını onlar çok daha iyi biliyorlar,  takdir ediyorlar.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.