29 Mayıs 2009

(anadoluhaber) "Baska Semtin Cocuklari" ya da "Gazi Mahallesi"

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!
Yazar Sedat Palut (Konuk)
  
Image Gazi Mahallesi ismini 1995'teki olaylarla duymustuk. Uc tane kahvehanenin bir taksi tarafindan kursunlanmasi daha sonra taksi soforunun oldurulup taksinin yakilmasiyla tirmanan olaylar 18 kisinin olumuyle sonuclanmisti. Binlerce kisinin polisin olaya gec mudahale etmesinden dolayi karakola yurumus, yine burada baska vatandaslarda hayatini kaybetmisti. Sokaga cikma yasagi ve sure gectikce acilarin hafiflemesi olaylari yatistirmisti. Kara film turune sokabilecegimiz filmin hikâyesi ise soyle: Veysel, Gazi Mahallesinde yasayan ama buranin "copluk" oldugunu annesinin olumuyle daha iyi anlayan ve sevdigi kizla ABD'ye gitmek isteyen birisi. Sevdigi kizin agabeyi Sunni- Alevi durumundan dolayi bu iliskiye karsidir. Bu surec icinde Veysel oldurulur ve hikâyemiz Veysel'in cenazesinin oldugu gun Hakkâri'den terhis olan agabeyinin donmesiyle devam eder.
Yorum yaz!
Devamini oku...