4 Mayıs 2009

(anadoluhaber) Bir Genç Kız ve İsrail Hapishanelerindeki Hayvanca Muamele


Bir Genç Kız ve İsrail Hapishanelerindeki Hayvanca Muamele
 Yazı Boyutu

 Tarih : 04.05.2009 - 22:53:32


Geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Filistinli genç kız Şirin, kendilerine hayvanca muamele yapıldığını söyledi.

 

“Bizleri dövüyorlardı. Bize hayvan muamelesi yapıyorlardı” İsrail hapishanesinden yeni özgürlüğüne kavuşan Şirin Şeyh, İsrail’in Filistinli esirlere karşı yaklaşımını bu cümlesinde açıklamıştı.

2003 yılında, henüz 17 yaşındayken Batı Şeria’da bir yerleşimciyi kaçırma teşebbüsünde bulunma suçlamasından ötürü tutuklanmıştı. Pazar günü tutukluluk süresi sona ermesinden sonra serbest bırakıldı.

İslam Online’ye konuşan Şirin, 6 senelik hapis hayatından sonra “Bize karşı muamelelerindeki vahşiyetin ve barbarlığın derecesini sizlere anlatmam gerçekten de zordur” dedi.

Şirin, 6 yıllık süre içerisinde bir çok kez kadın gardiyanların koğuşlara gecenin bir yarısı aniden girerek teftiş yaptıklarını belirterek “Bazı Filistinli kadınlar,çocuklarını elleri ve ayakları kelepçeliyken dünyaya getirmekteydi” dedi.

Şirin, hapishane yöneticilerinin kasıtlı olarak uyuşturucu kullanan, katil ve her türlü ahlaki suçu işleyenlerle aynı koğuşlarda yaşamaya zorlandıklarını, kendilerine zarar verilmesi için hapishane yöneticileriyle adi suçluların işbirliği içerisinde olduğunu savundu.
Yazının Devamını OKUYUN

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.