T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Denktaş: Türkiyeye AB kapısı açılmayacak


 

Denktaş: Türkiyeye AB kapısı açılmayacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 03.05.2009 - 20:08:19


Rauf Denktaş, Türkiyenin KKTCden vazgeçmesi halinde bile, AB kapısının Türkiyeye sonuna kadar açılmayacağını savundu

 

Rauf Denktaş, Atatürkçü Düşünce Derneği Kemer Şubesi üyeleri tarafından düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, KKTC'de yeni seçilen hükümetin, Türkiye Cumhuriyeti hükümetiyle bir araya gelerek sorunları tartışması gerektiğini söyledi.

Denktaş, KKTC'de yeni seçilen hükümetin Ada'da ''İki halk iki devlet'' esasını savunduğunu belirterek, yeni hükümetin Mehmet Ali Talat ve Dimitris Hristofyas arasındaki görüşmelere destek vereceğine ilişkin açıklamanın, Türkiye'den gelen baskılar sonucu söylenmiş olabileceğini ifade etti.

KKTC halkını uyaran Denktaş, ''Bizim insanımız da AB'yi bir çocuğun elma şekerine sarılır gibi tatlı bir şey olarak görmemesi lazım. AB'ye girmek demek, Türkiye'nin garantörlüğünden vazgeçmek demektir. Bunu bilerek yapacaksak intihara gidiyoruz demektir'' dedi.
Yazının Devamını OKUYUN

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.