1 Mayıs 2009

(anadoluhaber) ergenekon

Ergenekon

Ergenekon vesilesi ile gözaltına alınanları savunanlara bakınca, zanlıların suçlu olma ihtimali daha da artıyor nazarım da. Zanlı ve sanıkları hararetle savunanlara bakınca “be kardeşim suçsuzlarsa bu kadar panik ve kargaşa neden?”, eğer iddia ettiğiniz gibi suçsuzlarsa yargılama sonucunda utanan iddiaları savunanlar olacak ve güvenirliklerini yitirecekler. Birde sanık ve zanlıları savunanlara bakınca şunu görüyoruz daha düne kadar bu çevreler ülke de zorbalıkları savundular hukuk adına üçkâğıtları savundular hala Türklüğe ve islama karşı zorbalığı ve dayatmaları savunuyorlar ya da savunanları savunuyorlar. Şimdi gel bu adamların sözüne inan.

Mesela ben peşinen iddia ediyorum ki 29 Nisandaki askerlerin şehit edilmeleri olayının perde arkasında kesinlikle Ergenekoncular var. Bu pusu olayı tüm detaylarıyla deşifre olmalı. İçerden bir destek olmadan pkk’nın böyle 12 den vuracağına inanmıyorum.

Ergenekoncuların vatanperver iddiasında oldukları iddiasını ileri sürenlerin asıl bence bu söylemi onlara Ergenekoncu dediğimiz kimseleri istimal eden küresel odaklar tarafından yutturulmuş telkinlerdir. Ergenekon’daki İslam Türk düşmanı odaklar, beyin ve senaristler usta ama seçtikleri pratisyenler bizim aklı karışıklar, kısa yoldan zenginlik sevdasına kapılanlar.

http://www.turkislamcephesi.com/ devamını oku


--
kibir yapma
kendine kanma
hata yapmam sanma
sana ,saçma
gelenleri
manasız sanma
sadece kendine yanma
masivaya tapma

selâmün alâ men ittebea'l hüda

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.