T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: AKTİF HABER'İN NUMAN KURTULMUŞ ALERJİSİ!

TÜM TEŞKİLAT DEĞİŞECEK

Saadet'te operasyon başladı


Saadet Partisi'nde Erbakan operasyonu... Numan Kurtulmuş, lideri olduğu Saadet Partisi'nde dizginleri ele geçirmeye hazırlanıyor.

http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/9/6/5/149658.jpg


Milli Görüş'ün lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın siyasi yasağının kalkmasının ardından Kurtulmuş, teşkilat üzerinde tek söz sahibi haline geldi.

SP kulislerinden alınan bilgilere göre, 75 kişilik SP GİK, partinin Nevşehir'de yapılan toplantısında Numan Kurtulmuş'a, il teşkilatlarında yapılacak değişiklikler için tam yetki verdi.

Buna göre ilk etapta, çoğu 29 Mart yerel seçimlerinde aday olduğu için yeri boşalan il başkanlıklarına atamayı Kurtulmuş, bizzat yapacak. Yine benzer atamalar, ilçe ve belde teşkilatlarında da gerçekleştirilecek. Kurtulmuş, olağanüstü bir kongreyle de gücünü pekiştirmeyi planlıyor. Kongrede Kurtulmuş'un hem parti tüzüğü hem program hem de teşkilat bazında değişikliklere gitmesi bekleniyor.

 

http://www.samanyoluhaber.com/haber-149658.html



11 Mayıs 2009 Pazartesi 23:16 tarihinde anadoluhaber <forevermirza@gmail.com> yazdı:

AKTİF HABER'İN NUMAN KURTULMUŞ ALERJİSİ!

Kategori: GUNCEL
Aktifhaber.com isimli haber sitesini takip edenler yakından bilirler. Aktifhaber F Tipi örgütlenmenin tetikçi sitelerinden biridir. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş`u Ergenekon`a bulaştırmak için yapılan tüm haberlerin ve köşe yazılarının menşei bu sitedir. Aktifhaber derin ilişkileriyle özellikle Ergenekon`la ilgili haberleri ilk elden servis yapar.


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.