24 Mayıs 2009

(anadoluhaber) Sarı Leventin Ulviası kayıtdışı

 
Ergenekon'un karakutusu emekli Tuğgeneral Ersöz'ün Azeri uyruklu sevgilisi Ulvia Seremova Türkiye'de çalışmasına rağmen adeta hayalet gibi yaşıyor.

Eşi ve 2 çocuğu ile Ankara Çayyolu'ndaki villada oturan Ulvia'nın adı muhtarlık kayıtlarında yeralmıyor.

Ersöz ameliyat için gittiği hastanede gözaltına alınırken yanında bulunan Ulvia'nın güvenlik kamerlarındaki görüntülerinin silindiği ortaya çıktı.

Ersöz'le birlikte neden gözaltına alınmadığı hala şüphe uyandıran esrarengiz kadının, Ankara Çayyolu'ndaki evinde yaşadığını gösteren muhtarlık kaydında ise ismi yok. Ulvia'nın bilinen tek adresi çalıştığı silah şirketi Rosoboronexport'un temsilciliğinin bulunduğu Rus Büyükelçiliği.

KARAKUTU'NUN ESRARENGİZ İLİŞKİSİ

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınacağı operasyondan 2 gün önce 30 Haziran 2008'de Rusya'ya kaçan Jandarma İstihbarat eski Başkanı Levent Ersöz, 15 Ocak 2009'da Ankara 100. Yıl Hastanesi'nde prostat ameliyatına girmeye hazırlanırken gözaltına alındı. Evinde ve işyerinde 2500 dinleme kaydı bulunan Ergenekon'un karakutusu Ersöz gözaltına alınırken yanında bulunan sevgilisi Ulvia Seremova, hastanenin arka kapısından kaçırıldı. Ulvia'nın gözaltına alınmaması 'Korunuyor mu' sorusuna neden oldu. Yeni Şafak Levent Ersöz'ün eşi Fulya Ersöz'ün intihara kalkışmasıyla yeniden gündeme gelen esrarengiz kadının Türkiye'de çalışmasına rağmen hiçbir resmi kaydı olmadığını ortaya çıkardı.

GÖZALTIDAN SONRA EVİNE GİTMİYOR

Ersöz'ün gözaltına alınmasının ardından Ulvia'nın kendi üzerine tapulu Ankara Çayyolu Gazililer Sitesi 121 numaradaki villaya 2 ay süreyle uğramadığı öğrenildi. Ulvia'nın eşi ve iki çocuğu ile yaşadığı sitedeki evine çok sık uğramadığını söyleyen bir site sakini "Ulvia hanımı çok sık görmüyoruz. Arada bir çocukları görüyoruz. Bu sıralar eşi de ortada yok. Ersöz gözaltına alındıktan sonra ortalarda görünmüyor" dedi. Esrarengiz kadının site yönetimi ve mahalle muhtarlığında da hiçbir kaydının bulunmadığı ortaya çıktı. 2 çocuğu ve eşiyle birlikte sitede yaşayan ailenin muhtarlıktan ikametgah gibi belge alıp almadığı yönünde hiçbir ize rastlanmadı.

GÖRÜNMEZ BİR EL KORUYOR                                                        Devamı>>>


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.