9 Mayıs 2009

(anadoluhaber) WG: ((HER ŞEY VATAN İÇİN )) Adalet Bakanı'na Bak!..


Bütün bu gelismelere karsin hala uyuyanlara bakmak gerekir esasen....


--- Hulan Türk <gulseveyuboglu@gmail.com> schrieb am Sa, 9.5.2009:
Von: Hulan Türk <gulseveyuboglu@gmail.com>
Betreff: ((HER ŞEY VATAN İÇİN)) **.**~ Fwd: ÜMiT ZiLELi - Adalet Bakanı'na Bak!..
An: ne_mutlu_turkum_dyene@googlegroups.com
Datum: Samstag, 9. Mai 2009, 13:52



---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: ҳҲҳ мüκü ҳҲҳ <e
Tarih: 09 Mayıs 2009 Cumartesi 09:06
Konu: ˜*•.•*˜♥UcNoktası♥˜*•.•*˜ Fwd: ÜMiT ZiLELi - Adalet



-
Kimden: Sili Ozerdim





ÜMİT ZİLELİ_Adalet Bakanı'na Bak!..


"Adalet Bakmayanı" deyimi bence daha doğru olur.
Ağzına yüreğine sağlık Ümit Zileli...
 
 
 
ÜMİT ZİLELİ
 30.04.2009
 

Adalet Bakanı'na Bak!..

Bizi gözümüzün içine baka baka aldatıyorlarmış, ey ahali!..

Türkiye Cumhuriyeti'nin Adalet Bakanı, 170 günde Ankara'ya ulaşan, neredeyse iki aydır Almancadan çevirisinin yapıldığını söylediği Deniz Feneri Davası dosyası hakkında bizi, Türk halkını uyutuyormuş!..

Vatan gazetesi geçtiğimiz cuma günü, Almanya'dan gönderilen Deniz Feneri Davası dosyasının yanında bir ikinci dosya daha bulunduğunu, Almanya Frankfurt Savcılığı'nın bu dosyada, aralarında RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Kanal 7 televizyonunun patronu Zekeriya Karaman'ın da bulunduğu 16 kişi hakkında banka hesapları dahil birçok bilgiyi, uluslararası anlaşmalar uyarınca istediğini yazdı. Bu dosyanın talep bölümünde ne yazıyordu biliyor musunuz?..

- Meslek edinilmiş şekilde dolandırıcılık yapmaktan soruşturulan Zahid Akman ve diğer zanlıların ifadesinin alınması

Alman savcılığı açıkça bu kişilerin dolandırıcılığı meslek edindiğini vurgulayarak; tüm zanlıların avuç içi izleri ile parmak izlerinin alınmasını, ifadelerinin alınması, para trafiği, sahte fatura, muhasebe kayıtları, sözleşme, makbuz, irsaliye gibi delillerin kendilerine ulaştırılmasını talep ediyordu!.. İşte bu dosya buharlaşmış, yok olmuştu!..

Aradan iki koca gün geçtikten sonra Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, bu dosyanın yeni geldiğini, çevirisi yapıldıktan sonra savcılığa iletileceğini açıkladı. Biz, "Bir dakika, neler oluyor, kamuoyu aldatılıyor" demeye fırsat bulamadan asıl büyük skandal salı günü Hürriyet gazetesinin sürmanşetinde "Hangisi doğru?" başlığıyla patladı! Habere göre, Frankfurt Savcılığı Basın Sözcüsü Dorris Müller Scheu, şu açıklamayı yapmıştı:

- Türkiye ile ikili anlaşmamız gereği biz dosyayı Türkçeye çevirip yolladık!..

Bu haberin ardından, Bakan Bey bir açıklama yapıp dosyanın Türkçe ve Almanca olarak gönderildiğini açıklamak zorunda kaldı. Yani Adalet Bakanı; Alman savcılığından gelen ikinci dosyanın henüz ulaştığını, çevirisinin yapılacağını söyleyerek (ki ikinci dosya belki de hiç olmamıştı!) ve Deniz Feneri kepazeliğine adı karışanlar hakkında bilgi istendiğini saklayarak, utanç verici bir skandala imza atmış oldu!..

Demokrasi kurallarının işlediği bir ülkede, yalnızca Adalet Bakanı değil, hükümet böyle bir skandal üzerine bir dakika geçirmeden istifa eder ve yargı kuralları işlemeye başlar ama burası Türkiye!.. Deniz Baykal çok güzel söyledi: "O yalanı söyleyen kişinin, o yalan ortaya çıktıktan sonra Adalet Bakanı diye ortada dolaşması Türk halkına hakaret değil midir" diye sordu

- Bırakın istifayı, o aranan, haklarında Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden bilgi istenen kişiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ballı ihaleler almaya devam ediyor

Utanmazlığa, kepazeliğe bakın!..

....................




--
Turkey değil Türkiye


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---




--
EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK
TÜRK ULUSUNUN TAMGASIDIR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..İNADINA İLELEBET

==================================
İZMİR Emniyet Md.ü; Tam 2 sene 77 gün oldu .NEREDE  oğlum Eray Erdinç İRHAN'ın  TÜRK düşmanı katilleri ?TCKim No.46999842696 Tunceli/ovacıklı  Cihan Kaplan ve yanındaki 3 katil ve işbirlikçileri  ve azmettiricileri ??Halen ellerini kollarını sallaya sallaya  geziyorlar?Kim saklıyor?Nasıl kaçtılar?Kim besliyor?17 Şubat 2007 gecesi İZMİRDE 9 Türk Genci Kurşunlanarak KATLEDİLDİ.
==============================
Gülsev Eyüboğlu İrhan




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.