30 Mayıs 2009

(anadoluhaber) Yaşar Büyükanıt'a Yahudi Diyen Ses'e Ses Veriyorum

 
Birileri içimizde İsrail'i davet etmemizi ve onların oraya yerleşmesini 4 koldan sağlamaya çalışıyor. Bunların isimleri isimlerimize benzer ama siyonizme hizmet uşaklığındadırlar, mason veya yahudi...Sivil veya asker... Ne farkeder.
 
Biz siyonizme hizmet edenlere sözümüzü söylüyoruz. Düşmanlığımız siyonizmedir. Siyonizme hizmet eden hainler, yahudi tezgahında müslüman avlamaktan da hoşlandılar.
 
Hala müslüman halka çoğu yerler kapalıdır. Mayın tarlasıdır ülke. Kime? Siyonizme açılacak kapılar için; Müslüman Türk insanına...Okullar, kışlalar, Kampüsler, Devlet daireleri, Hastaneler, ihaleler, adalet sarayları...kapalıdır.
 
Büyükanıt göreve geldiğine dedesinin mezarını İsrail'de ki Hükümet tarafından onarıldığını da o zaman duymuştuk. Yani o yahudi de, Eruygur'un şeceresi nedir? Bir de onu açıklasaydı da bilseydik hani... Irksal ayrışıma karşıyız ama, hizmetin nereye kaydığına dikkat çekmek lazımdır.
 
Şuan ki Genel Kurmay Başkanımız da Mason olduğu belgelerine basında rastladık. Atatürk'ün yasakladığı örgütte olanlar bugün Atatürk'ün adını kullanmakta ve milletimize hayatı hapishane yapmaya gayret etmektedirler.
 
Bırakın gizli dünya örgütüne üye olmanın suç olmasını hiçbir zaman hiçbir işlem yapılmamıştır maalessef. Masonlar; sosyal hayata değil, ülke yönetimine, askeri erkanımıza, akedemik yapımıza, bizim terörize olmamıza, empire olmamıza, ekonomik hayatın her vechesine müdahale eden virüslerdir.
 
Hasan Ahmet EVLİYAOĞLU yazdı.     Devamı

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.