T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Adnan Hoca sen Mehdi değilsin!


Adnan Hoca sen Mehdi değilsin!


Kendini Mehdi ilan eden Adnan Oktar`a Cübbeli Ahmet Hoca`dan cevap geldi. Adnan Hoca bununla da yetinmedi Cübbeli Ahmet`e cevap vermek için 10 site açtı.

Daha önce Mehdi’nin tüm belirtilerinin kendisinde olduğunu ancak Mehdilik iddiasıyla ortaya çıkmasının uygun olmayacağını belirten Adnan Oktar’a cevap Cüppeli Ahmet Hoca’dan geldi.

Tartışma 3 Mayıs 2009’de Cüppeli Ahmet Hoca’nın şu sözleriyle başladı: “Ben Mehdiyim diye tutturmuş. `Ya değilsin’ diyoruz adama. Sen Mehdi değilsin. `100 tane hadis bana uyuyor’ diyor. Anlının ortasında boşluk ve sağ omzunda ben olacak bunlar da var diyor. Hamdolsun tutturduk diyor.”

Bu sözlere Adnan Oktar 11 ayrı web sitesiyle cevap verdi. Hazırlanan internet siteleri ise birbirinin kopyası niteliğinde ve Adnan Oktar kendisinin mehdi olduğuna dair argümanlarını bakın hangi internet sitelerinden nasıl savunuyor:
DEVAMI>>>


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.