T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) HÜRRİYET GAZETESİ FETTULLAH GÜLEN'E Mİ VERİLECEK?

HÜRRİYET GAZETESİ FETTULLAH GÜLEN'E Mİ VERİLECEK?

Kategori: GUNCEL

Aydın Doğan'ın Yahudi axel springer ile olan yüzde 25'lik ortaklığı biliyorsunuz basın ve yayın ile aynı zamanda internet haber sitelerinde de büyük yankı uyandırmıştı.Aydın Doğan ile özellikle VAKİT GAZETESİ arasında halen daha süren karşılıklı atışmaları da şu anda bile okuyoruz biliyoruz..Aydın Doğan'ın axel ile olan ortaklığı oldukça önem arzetsede Aydın Doğan tarafından yalanlanan ve Vakit Gazetesine dava açmasına sebeb olan bu ortaklık hikayesini de alaşağı edecek bir haber ya da yazı adeta okuyanı şok ediyor.Çünkü yazının ayrıntılarını okuduğumuzda Aydın Doğan'ın Fettullah Gülen Cemaati ile olan irtibatı adeta açık ediliyor.Bu yazının ayrıntılarında yer alan şeyler doğru ise gerçekten ileriki döneme dair özellikle Vakit gazetesi ile Doğan arasında süren kavga!'nın nasıl bir hal alacağını beraber seyredeceğiz!
Çünkü keskin bir şekilde AYDIN DOĞAN'a karşı tavır alan Vakit'in bu habere ya da yazıya karşı nasıl bir tepki vereceğini merak ile bekliyoruz.Ya da sineye çekip hürriyet Kalesini ele geçirdik diye zafer nidaları mı atılacak? seyredip duruyoruz.

Hadi Hayırlısı!

İşte Fatma Sibel Yüksek'in o yazısı...



--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.