26 Haziran 2009

(anadoluhaber) Re: Bu kağıt parçasını kim hazırladıysa bulun.

Yani General hazretleridiyorki. Bende o imzanın sahibi  Albayı size ifade vermeye göndermem. Askeri savcı GK Karargahında hazırlanmadı dedi. İyide Ankara merkez komutanlığında hazırlanmadı demediki. KK da veya bir taşra birimimizde de demedi. Bir ordu evinde bir ekibe de hazırlatılıp hazırlatılmadığını söylemedi.
Sizde bu ihanet belgesi çalışması gerçekten varmı yokmu varsa bu belge çalışması yapanları değil, bu ihanetbelgesini ihbar edenleri
yakalayıp bana getirin bak bakalım bir daha ihanet çalışmalarını kimse ihbar edebilirmi demiş oluyor.  Lav silahlarına boru demişti. Şimdide yan tarafda yargılanan yarbay polis bana komlo kurdu demiş yani üzerimize gelirseniz polisleri de vazifelerini yaptıkları için hesaba çekerim demiş oluyor. Buradan bu belgenin gerçekliğinin GKB nının bu konuşması ile dahada kuvvetlendiğini anlamış oluyor ve anlamak suçumu işliyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Birde polislerin tehditedildiği izlenimi ediniyorum. Yoksa polislerin üzerine atmak yollarımı arıyor diye düşünmeden edemiyorum.
Eğer atabilirse o borular nükleer bomba borusu olacaklar. Bazen de çok üzülüyorum. Koskoca paşa kendisini bu şekilde komik duruma düşürmek istemez. Acaba onu böyle konuşmaya kimler itiyor diye.
Bazende bunlar vatandaşı tehdit ederek susturmaya alıştıkları için hemen korkup susacağız zannediyorlar. Emin olsunlar ki paşalarımızı böyle görmektense öfkelerinden bizleri kurşuna dizerken görmeyi tercih ederim. Hiç olmazsa kurşuna dizilirken bile onların haline nasıl güldüğümüzü görürlerde bir daha milleti ve Cumhuriyet Sacılarını teditle belgenin doğruluğunu araştırma ben ne dedimse o doğrudur.
Onu ihbar eden vatanseveri yakalada canına okuyayım demezler.
A.D.Şimşek
 
 
26 Haziran 2009 15:24 tarihinde anadoluhaber <forevermirza@gmail.com> yazdı:

Bu kağıt parçasını kim hazırladıysa bulun.

Kategori: GUNCEL
Org. İlker Başbuğ, Askeri Savcılığın Türkiye`nin kilitlendiği belge ile ilgili kararını açıklamasının ardından bir basın toplantısı düzenliyor.Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Genelkurmay Askeri Savcılığı’nın “İrticayla Mücadele Eylem Planı” belgesinin karargâhta hazırlanmış resmi bir evrak olmadığını saptaması ve adli soruşturmayı tamamlamasının ardından basının karşısına geçti.

--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.