4 Haziran 2009

Bu üç haritanın ortak sırrı .

Mayınların temizlenmesi ile gündeme gelen askeri muhimmat uzmanı Ahmet Zengin ortaya 3 harita koydu. Ve bakın haritalarda ne var.

Mayınların temizlenmesi tartışmasında işin ucu bildiğiniz gibi İsrail`e dayanınca Türkiye`de kıyametler koptu. Dün akşam FOX`da Doğan Şentürk`ün hazırladığı programda ilginç bir detay dikkat çekti.

Askeri Mühimmat Uzmanı Ahmet Zengin, ortaya üç harita çıkarttı. Haritalar üç ayrı kaynakta yer alıyordu ama hepsi de aynı alanları işaret ediyordu.

Zengin o haritaları şöyle anlattı;

VAADEDİLMİŞ TOPRAKLAR: "Harita sina yarımadasından başlıyor, hilalin ucu Kıbrıs`ı içine alıyor, Alanla ve Antalya`yı içine alıyor, Mezopotamya , GAP bölgesini, Dicle-Fırat havzasından Basra körfezi ve Irak ile Kuzey Arabistan`ın büyük bir bölümünü içine alıp kapanıyor.

HARİTALARIN ANLAMI NE?: Bu alan Yahudilere vaadedilmiş topraklar adı altında bir alanı kapsıyor. Bu alan bizim ülkemizin güneyini de içeri alıyor. Hz. İbrahim`in yaşadığı yer bu haritada Harran olarak gösteriliyor.

MAYINLARLA İLGİSİ NE?: Bu bölgenin son derece kritik bir bölge olduğu, yıllara dayanan bir emel ve ihtirasın bugünkü tezahürü olduğunu, buradaki bütün problemlerin kaynağının Yahudilerin dini istekleri olduğu görülüyor.




BİRİNCİ HARİTA:
"Bu haritayı 1986 yılında Arapça-İngilizce bir kitapta buldum. İskendurun`da görev yaparken bu harita ile oradaki politikaların üst üste örtüştüğünü gördüm." internethaber



İKİNCİ HARİTA: Daha sonra yaptığım incelemelerde Tevrat`da da aynı haritaya rastlardım. Aynı harita Hz. İbrahim`in doğduğu, yaşadığı ve daha sonra İsrail`e göç yollarını gösteriyor. Bu harita diğeri ile birebir aynı. internethaber



ÜÇÜNCÜ HARİTA: Yine İncil`de tarif edilen de bu harita ve aynı harita...

Kaynak: İnternethaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.