T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. Devşirmeler KATLiAM yapacaktı // YENİÇAĞ

 
 
Devşirmeler KATLiAM yapacaktı
 

İRAN, CIA ve MOSSAD ajanlarının seçimler sırasında camilere ve kalabalık yerlere bombalı saldırı planlarının önlendiğini açıkladı. Bir zanlı, bomba yapımını ABD'lilerden öğrendiğini itiraf etti.


Hamaney: Düşmanlar panikte
DİNİ lider Hamaney, cuma hutbesinde milyonlarca İranlıya şöyle seslendi: Sandık sonucu Batı için depremdi. Seçimde hile yok. Eylemler durmalı. Kaybedenler, dökülen kandan sorumlu olur. 


İktidara işbirlikçi yönetici atamayı esas alan Soros modeli, devşirme gençlerle anarşi çıkararak hedefe ulaşma oyununu İran'da sahneliyor


Kararı sandık verdi sokakta aramayın
Milyonlarca İranlıya cuma hutbesinde seslenen dini lider Hamaney, düşmanların halk arasında panik yaratmak istediğini belirterek, "Seçimlerde hile olamaz. Sandık sonucu Batı için büyük bir deprem" dedi


İran'da Ahmedinecad yönetiminin devrilmesi için sokaklardaki şiddet, Amerikan istihbarat örgütleri ve Batı yandaşlarınca tırmandırılırken, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney Cuma hutbesinde halka sükunet çağrısında bulundu. Cuma hutbesinde milyonlarca İranlı'ya seslenen Hamaney, "Bu dönem aslında Müslümanların cennetten gelecek sükunet ve huzuru hatırlaması gerekiyor" dedi.

Şeytani planlar

Ülkede devam etmekte olan siyasi tartışmalara ve şiddet eylemlerine değinen Ayetullah Ali Hamaney, "Bu tarz olaylar her ülkede zaman zaman olabilir ama bizler hedefimizden şaşmamalıyız. Ülkedeki tahrik eylemlerinde Amerika ve özellikle de İngiltere'nin parmağı, şeytani planları var" dedi.



Tahran Üniversitesi'nin bahçesinden Batı ve yandaşlarına seslenen Hamaney 'Şiddete son verin' uyarısı yaptı.


 


Seçimin galibi Ahmedinecad'dır
"Seçimlerin galibi Ahmedinecad'dır" diyen Hamaney, konuşmasını şöyle tamamladı: " Halka ve politikacılara buradan sesleniyorum. Batı'ya sözlerim var. Seçimlerle bizi sorgulayamazsınız. Geçen seçimler düşmanlarımız için büyük bir depremdi. Seçim sonuçları  insanlarımızın İslam'a bağlılıklarını gösteriyor. Seçim gösterdi ki İran halkı kendine güveniyor ve bu ülkenin değerlerine bağlıdır. Düşmanlarımız panik yaratmak iniyetindeler."


 


Dökülen kandan sorumlusunuz
"İran'daki seçim sonuçlarının düşmanlar için siyasi bir deprem olduğunu ve  İslam rejiminin seçimlerde hile yapmayacağını" söyleyen Hamaney şöyle devam etti: " Siyasi heyecanlar bizi Allah'ın yolundan uzaklaştırmamalı. Bütün dünyada insanlar böyle bir dönemde ne yapacaklarını bilemiyorlar. Seçim sonucu sandıktan çıkar, sokaktan değil. Eyleme son verilmeli. Musevi yanlıları söz ve eylemine dikkat etmeli. Dökülen kandan sorumlu olurlar."


 


İşbirlikçiler katliam yapacaktı
İran istihbaratı, CIA ve MOSSAD'ın seçimler sırasında camilere ve  kalabalık yerlere saldırı
planını bozdu


Sorosçu devşirme gençlerin kullanılarak darbe planlarının yapıldığı İran'da, İran İstihbarat Bakanlığı, 12 Haziran'da gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında yapılması düşünülen bombalı eylem planlarının ortaya çıkarıldığını açıkladı. İran Devlet Televizyonu'nda (IRIB) yayımlananan açıklamada, "Seçim günü, başkent Tahran'da camiler ve diğer kalabalık yerlere bomba yerleştirmeyi amaçlayan dış bağlantılı  terör eylemlerinin ortaya çıkarıldığı" bildirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan bir zanlının, " Irak'ta bulunan Amerikalılar'ın kendilerine bomba yapmayı öğrettiğini" söylediği kaydedildi. IRIB'ın internet sitesinde yer alan açıklamada, "İsrail gibi İran'ın yabancı düşmanlarıyla bağlantılı çok sayıda terörist grubun ele geçirildiği" ifadesi yer aldı. Ele geçirilen ajanların,  Tahran'ın 20 bölgesinde camiler ve seçim sandıklarını hedef aldıkları ve planın seçim günü ortaya çıkarıldığı belirtildi. İran İstihbarat Bakanı Gulam Hüseyin Muhsini Ejei, eylemcilerin dış bağlantılı olduğuna dikkat çekti.


Soros devşirmesi gençler, Tahran sokaklarında terör estirmiş, iş yerleri ve araçlar yakılarak darbe planı yapılmıştı.

19/06/2009

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.