T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. Fehmi KORU, Ergenekon Belgesini Yazanı Biliyor! // ATA Kitap Dünyası



 ATA Kitap Dünyası gokboru.yayincilik@gmail.com
 24 Haziran 2009 01:28
 Fehmi KORU, Ergenekon Belgesini Yazanı Biliyor!

Günlerdir ortalığı kasıp kavuran malum belgelerin yayınlandığı gün, Ergenekon Ana Belgesi'nin de fotokopi, üstelik imzasız ve isim yerinin ise özellikle okunması için karalandığını bir ay öncesinden "OYUNUN ADI KONTRA ERGENEKON" isimli kitabı yazan Muammer KARABULUT açıkladı.

Yaptığı açıklamada, 22 Ocak 2008 tarihinden itibaren Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan herkesin, bu imzasız düzmece fotokopide yer alan rapora ilişkin sorgulama yapıldığını söyledi... Fakat hiç kimse, "onlarca seçkin insanın nasıl olur da böylesi bir uyduruk belgeyle tutuklanır?" sorusunu dahi gündeme getirmedi!..

Şimdi TARAF gazetesinde yayınlanan haberi, daha iyi anlamak için bir kenara bırakın.

İlk önce KARABULUT'un bahsettiği Ergenekon belgesinde yer alan üç ayrı karalamanın farklı olduğunu  kriminal incelemeye tabii olmadan anladıktan sonra , Fehmi KORU'nun aynen Mehmet BARANSU benzeri bir şekilde,  Taha KIVANÇ adı ile 30 Nisan 2001 tarihinde yazdığı "Hayeller gerçek galiba" başlıklı yazısında; "Ergenekon: Analiz-Yeniden yapılanma, yönetim ve geliştirme projesi başlığı taşıyan ve üzerinde 29/Ekim/1999 tarihi düşülmüş. Raporu yazanın adı sonunda yer alıyor" diye yazıyor!..

 

Ergenekon'un her tarafını yazan Fehmi KORU bu ismi açıklamıyor!..

Metni hayatında görmeyen insanlar 2008 yılından itibaren tutuklanmaya başlıyor! Ama Ergenekon belgesinden haberi olan  ve  2001 yılında belgeyi            "yazanın adının,  sonunda yer" aldığını söyleyen Fehmi KORU'ya, bu isim kim diye sorulmuyor!..

Çünkü 2001 yılında o belgeyi okunsun diye kim karaladıysa, bugün TARAF gazetesinde yayınlanan belgeyi de %100 o yazdı... Onu da Fehmi KORU zaten bildiğini 2001 yılında yazmış!...

SORUN,

- O Ergenekon belgesinin sonunda yer alan isim kimdi?

- O belgeyi sana kim getirdi?

 

Ertelenen asrın (!) açıklaması ise bu hafta tüm kamuoyuna duyurulacaktır.

İşte size kitaptan alıntı ve o belge;


--
Ata Kitap Dünyası

http://kontraergenekon.tr.cx





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.