9 Temmuz 2009

(anadoluhaber) AW: {Arena-siyaset} Büyük İslam Devletlerinin Bin Yılda kuruluslari ve Dramatik Yikilislari

Olaylari birde bu boyutuyla irdelemek, epey yararli olacaktir diye degerlendiriyorum..
- Kisi iyi bir Baba yada Anne olabilir, ancak bu iyi bir es olacagi anlamina gelmez.. vb, örnekleri milyonlarca cogaltmak olanakli..
Buradan söyle bir cikarim yapilabilir mi..?
- Insanlarin Uhrevi yönlerine hitabeden, mükemmel bir Din, ancak dünyevi rezaletlerin ve siyasetin egemen oldugu Devlet yönetiminden uzak durmali.

--- Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com> schrieb am Do, 9.7.2009:

Von: Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com>
Betreff: {Arena-siyaset} Büyük İslam Devletlerinin Bin Yılda kuruluslari ve Dramatik Yikilislari
An: "© ..::CTO..:: ..::CiHAN TÜRK OLSUN::.." <cihan-turk-olsun@googlegroups.com>, akilcagi_1919@yahoogroups.com, "Atam İzindeyiz" <ATAM_IZINDEYIZ@yahoogroups.com>, "c" <milliyetcitepki@yahoogroups.com>, "infosolbirlik" <INFOSOLBIRLIK@yahoogroupes.fr>, DipDalgasi@googlegroups.com, "özel büro grup" <ozel-buro@yahoogroups.com>, "grup liberal izmirliler" <liberal-izmirliler@googlegroups.com>, "geceninmavisi" <geceninmavisi@googlegroups.com>, "arena-siyaset" <arena-siyaset@googlegroups.com>, "turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups" <turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups.com>
Datum: Donnerstag, 9. Juli 2009, 0:45

Büyük İslam Devletlerinin kaderlerine bakiyorum. Her biri en az 500 yilda büyük olmuslar. Büyük savaslar ve fedakarlikla kurulmuslar. Dünya tarihinde bu kadar zorlukla kurulan devlet var mi ?  Fakat yikilislari da o kadar kolay olmus ki bu kadar kolay yikilan var midir ?
 
Bölün me, tarikatlarin egemenligi, kendi ic catismalarina girmeleri. Oyleki insanlar kendi görüslerini, politikalarini, cikarlarini ALLAH in emri gibi satiyorlar.
 
Bu anlayis bin yilda kurulmus olan ENDÜLÜSÜ bir basit bir katolik kabileye on yilda yiktirmadi mi ?
Bu anlayis bin yilda kurulmus olan yüz milyonlarca müslümanin egemen oldugu Hindistan BABÜR müslüman imparatorlugunu sadece 30000 bin Ingiliz askerine sadece 5 yilda tamamen yiktirmadi mi ? O ingilizler senin gibi sadece kendini müslüman gören Müslüman Prenslerin-Ulemalarin ic catismalarina sirayla islerine gelene destek vererek yikmadilar mi ? Dün Hindistanin hakimi olan müslümanlar bugün en fakir kesimi.
 
Bu anlayisin 250000 Türk askerini Yemen-Arabistan cöllerinde SEHİT ettirmedi mi ? Beyaz İngiliz asker kaybı sadece 6000 bin. Ama ordusundaki  Hint ve Arap Müslüman kaybi yüzbinlerce. Kayit altina dahi almamis. Müslüman Türk ordusuna karsi INGİLİZ komutasinda savasip ve ölen yüzbinlerce Müslüman ingiliz askeri..
 
 
BU DİNCİLERİN YAPTIGI KACINCI GÜNAHTIR   ENDÜLÜSTE BİTTİK, AFRİKA DA BİTTİK, HİNDİSTAN DA BİTTİK, ORTAASYA DA BİTTİK.  KALDI BİR ANADOLU, KALDI BİR ORTA DOGU.
 
SAYENİZDE BİTİYORUZ.  RUS PATRİKLİGİ VE FENER PATRİKLİGİ BİRLESTİ. SINCAN DA CUMHURBASKANININ ZİYARETİ SONRASI CİN in yanıtı geldi.  RUSYA VE ABD  YAFTA dan sonra ikinci büyük paylasim anlasmasini imzaliyor.
 
ADAMLAR  CIKARLARINA , SİYASİ PARTİLERİNE  MÜSLÜMANLIGI ALET ET. BÖLÜN MİLLETİ.
 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.