10 Temmuz 2009

(anadoluhaber) FW: Fakir Başbakanımızın Saklıbahçe'deki Villaları..



--- azmi berberoglu <azmiberberoglu@msn.com> schrieb am Fr, 10.7.2009:

Von: azmi berberoglu <azmiberberoglu@msn.com>
Betreff: FW: <NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE> Fakir Başbakanımızın Saklıbahçe'deki Villaları..
An: "Azmi BERBEROGLU" <azmiberberoglu@yahoo.de>
Datum: Freitag, 10. Juli 2009, 13:30


 

From: semilal35@hotmail.com
To: gavurizmir@groups.live.com
Subject: FW: <NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE> Fakir Başbakanımızın Saklıbahçe'deki Villaları..
Date: Fri, 3 Jul 2009 13:41:41 +0300


 



 


Müslüman ve Fakir Başbakanımızın Saklıbahçe'deki Villaları..

 
 
Çok değil, 7 yıl önce hükümet olduğu sıralarda Erdoğan : " Zengin biri değilim. Oğlum bile Amerika'da bir iş adamının verdiği bursla okuyor" demişti. Sayın başbakanımız ve ailesi  7 yıl içinde, aşağıda da okuyacağınız gibi ne yaptılar da Saklıbehçe'de her biri 1 - 1,5 milyon olar 5 villa sahibi oldular. Yani ortalama 12 trilyonluk 5 villa.. Önce inkâr ettiler, sonra da itiraf etmek durumunda kaldılar. Neden çekindiklerini anlayamadık doğrusu. Sayın başbakanımız, memleketi birlik ve beraberik içinde yönetmek, tüm vatandaşlarını bolluk ve refah içinde yaşatmak için o kadar gayret sarfediyor, kendini harap ediyor ki, herşeyi fazlasıyla hak ediyor. Ancak kendisine kırgınız. Çünkü kıskançlık yapmayıp şunun yolunu öğretseler de, vatandaş da kısa yoldan zengin olmanın yolunu öğrense kötü mü olur ?.
 
 
Başbakan Erdoğan hafta sonunu yeni evinde geçirdi. 1994 yılından beri İstanbul Üsküdar'daki Emniyet Mahallesi'nde oturan Erdoğan'ın artık yeni adresi Çamlıca Kısıklı'daki tripleks villa olacak. Başbakan'ın taşınma hazırlıklarını kardeşi Mustafa Erdoğan VATAN'a anlattı.

Mustafa Erdoğan, Başbakan'ın sadece hafta sonu yeni evinde kaldığını, taşınma işlemlerinin tam olarak bitmediğini söyledi: "Başbakan henüz tam olarak yeni evine taşınmadı. Şu anda eski evinde ikamet ediyor. Sadece hafta sonu için yeni evinde kaldı. Kısıklı Mahallesi'ndeki Saklıbahçe Konakları'na geçecek ancak zamanı konusunda kararı kendisi verecek."

VATAN 4 yıl önce yazmıştı
Başbakan Erdoğan, taşınma sinyalini ilk kez 4 yıl önce vermişti. Erdoğan, Ülker bayiliği yapan şirketlerindeki hisselerini o günün parasıyla 1.2 trilyona (1.2 milyon lira) devretmişti. Parasını nasıl değerlendireceğini soran gazetecilere de "Mecburen gayrimenkul alacağız" demişti. Ayrıca
Üsküdar'daki evini de değiştireceğini açıklamış, "Yalı mı alacaksınız?" sorusuna ise "Hayır yalı bize uymaz" diye karşılık vermişti. Bunun ardından da VATAN, 14 Mayıs 2005 tarihinde Kısıklı'da 10 villalık site yapan M&M İnşaat'ın ortağı Yusuf Öztürk'ün ağzından "Başbakan 5 villamızla ilgileniyor" haberini manşetten verdi.

Danışmanı yalanlamıştı
O tarihte haberi hazırlarken doğrulatmak için dönemin Başbakanlık Basın Danışmanı Ahmet Tezcan'ı da aramıştık. Tezcan'ın cevabı "Başbakan'ın şu an aldığı hiçbir gayrimenkul yok" olmuştu. Bunun üzerine yazarımız Necati Doğru köşesinde 18 Mayıs 2005 tarihinde "Başbakan 5 villa birden aldıysa" başlıklı yazısında sorular sormuş, bu sorulara cevap 19 Mayıs 2005'te yine Ahmet Tezcan'dan gelmişti. Necati Doğru'nun köşesinde yayınlanan cevapta Ahmet Tezcan, "Başbakan'ın yeni bir ev alma niyeti oldu... Birkaç villaya da bakıldı. Ancak bugüne kadar kesinleşmiş bir satın alma söz konusu değil. Sadece niyet edildi" diyordu.

Erdoğanlar'ın 5 villası var
Çamlıca'daki Saklıbahçe Konakları'nda Başbakan'ın villasının yanı sıra oğlu Burak Erdoğan, kızı Esra ile evli olan damadı Berat Albayrak, kardeşi Mustafa Erdoğan ve kız kardeşi Vesile İlgen'in eşi Ziya İlgen'in de villaları var. M&M inşaat tarafından yapılan villaların değerinin, 1-1.5 milyon dolar arasında değiştiği söyleniyor. Duvarlarla çevrili sitenin çevresinde yüksek ağaçlar bulunduğundan içerisi görünmüyor. 10 villanın bulunduğu sitede Erdoğan Ailesi'nin 5 villasına ait bir kapalı yüzme havuzu ile çocuklar için oyun parkı da var.

 
 












Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası

Windows Live™: Keep your life in sync. Check it out!


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.