11 Temmuz 2009

(anadoluhaber) MUHSİN YAZICIOĞLU ADINA DÜZENLENEN BİSİKLET TURNUVASINA İSRAİL'DE DAVET EDİLDİ

MUHSİN YAZICIOĞLU: "KAHROLSUN İSRAİL; YAŞASIN FİLİSTİN" DEMİŞTİ 

İnsan bir hareketi yapmadan önce düşünür.. Kimim neye hizmet ediyorum diye.. Misyonunun farkında olmaktan aciz adam değil belediye başkanı; ocak başkanlığı bile yapamaz! BBP'li Sivas belediye başkanı, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisine ihanetle kalmadı; düzenlediği uluslararası turnuvaya israil'i davet etti.

Başkan, başkan senin o koltuğa oturmana sebep, AKP'nin Merhum Başkanımıza saygısından dolayı seçime Sivas'ta asılmaması.. Halkın Muhsin Yazıcıoğlu'na ve ideallerine muhabbetiydi. Muhsin Başkan, son Gazze olayları münasebetiyle, israil'i protesto eden organizasyonlara faal şekilde katılmış ve israil'i "KATİL" olarak nitelemişti.

BBP'li başkan'ın yaptığı Muhsin Yazıcıoğlu'na da, Misyona da, Nizam-ı Alem İlay-ı Kelimetullah Ülküsüne de hakaret ve İHANETTİR. Hele ki, Muhsin Yazıoğlu'nun adının turnuvaya verilmesi KOCA REİS'e çok ağır hakarettir.

Kimliğinden bihaber, omuzunda taşıdığı davadan cahil başkanı Çamlıca Vadisi Gazetesi olarak şiddetle protesto ediyoruz. Başkanı öven BBP genelbaşkanı yalçın topçu'nun sözlerini de esefle karşılıyor; Muhsin Reisin hayat hikayesini, mücadelelerini ve ideallerini bir kez daha okumasını tavsiye ediyoruz.
Merhum Başkan, Alperen Olmak konusunda "Alperenlik kolay iş değil; herkes Alperen olamaz" demişti. Haklıydı!

 

HABERİN AYRINTILARI:

Merhum Yazıcıoğlu'nun mirası üzerine Sivas Belediyesi Başkanlığına seçilen Doğan Ürgüp ise BBP camiasından hiç bir kimsenin kabul edemeyeceği bir hakarete yönelerek, Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Sivas'ta düzenlenen "1. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası"na katılması için terörist rejim İsrail'e de davetiye gönderdi.

Sivas Belediyesinin resmi sitesinde Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, organizasyon ile ilgili olarak yaptığı açıklamanın haberi şu şekilde veriliyor:

"Geçtiğimiz mart ayında elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz merhum Genel Başkanımız ve Sivas'ımızın yetiştirdiği büyük lider Muhsin Yazıcıoğlu anısına "1.Uluslar Arası Bisiklet Turnuvasını" ilimizde gerçekleştireceğiz, diyen Köse, "Geride bıraktığımız bir aylık zaman zarfında organizasyonun tüm alt yapısını tamamladık.Bugüne kadar süren hazırlıklarımız içinde davet gönderdiğimiz ülkelerden şuana kadar; Azerbaycan, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, İsrail, Fransa ve İtalya katılacağını açıkladı."

Sivas Belediyesinin düzenlediği bu organizasyona katılan BBP Genel Başkanı Belediye Başkanı Yalçın Topçu, organizasyonda yaptığı konuşmada Doğan Ürgüp΄ün Yazıcıoğlu΄nun ilkelerini ve misyonunu hayata geçireceğini belirterek "Ayırmayacak, kayırmayacak, bölmeyecek, böldürmeyecek. Çalmayacak, çaldırmayacak ve Allah΄ın izniyle Sivas Türkiye΄nin bir numara şehri olacak" diye konuştu.

Turnuva΄nın açılışına katılmak üzere Sivas΄a geldiğini de belirten Topçu, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkasında kalanlar onun misyonunu, onun siyasetini, onun siyasi iradesini bu milletin tamamı ile buluşturana kadar yaşatacağız…  Milli duruşun özünde barış ve sevgi adamı Yazıcıoğlu΄nun anısının gelecek nesillere aktarılmak ve ölümsüzleştirilmek istenmesi, gelecek nesillerimize referans olması açısından son derece önemlidir. Belediye onun adını yaşatmak ve Sivas'a yeni açılımlar sağlamak için bu organizasyonu yapmıştır…" diyerek Belediye'nin düzenlediği organizasyonun anlamına dikkat çekmişti.

BBP Genel başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ise vefatından kısa bir süre önce, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik başlattığı soykırım saldırıları dolayısıyla, "Türkiye Filistin Gönüllüleri Platformu" tarafından, İsrail'in İstanbul başkonsolosluğuna yönelik başlatılıp 16 gün süren kuşatma eylemine Alperen Ocakları İstanbul başkanı Mustafa Kayatuzu kardeşimiz ile birlikte katılarak "değerli kardeşlerim, bugün buradaki nöbetin Gazze'deki şehidlere adandığını bildiğim için ben de Gazze'deki şehidlere Allah'tan rahmet dilemek ve çağı utandıracak bu adi zulmü yapan İsrail'i bir kez daha protesto etmek için buradayım. Kahrolsun Zulüm, Kahrolsun İsrail..! Yaşasın Filistin'in bağımsızlığı, özgürlüğü, insanca yaşama hakkı diyorum ve tüm şehidlere Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Acaba Sivas Belediyesi düzenlediği uluslararası bisiklet turu için "çağı utandıran adi bir zulmü yapan" İsrail'e resmi bir davetiye göndererek, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hatıratını mı yaşatmış oldu? Yazıcıoğlu'nun arkasında kalanlar, onun misyonu ve siyasetini bu şekilde mi sürdürecek?

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgü'ün Yazıcıoğlu΄nun ilkelerini ve misyonunu hayata geçireceğini söyleyen BBP Genel Başkanı Sayın Yalçın Topçu, Yazıcıoğlu'nun "kahrolsun" dediği bir cani ve terörist bir rejime el uzatılmasıyla mı merhumun ilke ve misyonunun hayata geçirileceğine inanıyor?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun, israil'i düşman ilan ettiği miting konuşmasını izlemek için: http://www.velfecr.com/haber_detay.php?haber_id=10803


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.