8 Temmuz 2009

(anadoluhaber) Numan KURTULMUŞ:BU VAHŞETİN HİÇ BİR AÇIKLAMASI OLMAZ!

Numan KURTULMUŞ:BU VAHŞETİN HİÇ BİR AÇIKLAMASI OLMAZ!

Kategori: GUNCEL
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Doğu Türkistan’da yaşanan vahşete karşı dünya kamuoyunu harekete geçmeye çağırdı.
Doğu türkistan’da yaşanan insanlık dışı katliamlara karşı sergilenen duyarsızlığı da eleştiren Kurtulmuş; uluslar arası bağımsız bir heyet oluşturulmasını istedi. Kurtulmuş, “Bu vahşetin hiçbir geçerli mazereti olamaz” dedi. Kurtulmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Çinliler Katliama Devam Ediyor!

 
10 bin Çinlinin birkaç saat önce toplanarak saldırdığı Uygur Türklerinden 70'ini öldürüldüğü iddia edildi. Bölgeden Çinlilerin yeni bir katliam için toplandıkları haberleri geliyor.Bağımsız Doğu Türkistanlılar Birliği Genel Başkanı Abdülmecit Avşar, 10 bin Çinlinin birkaç saat önce toplanarak saldırdığı Uygur Türklerinden 70'ini öldürdüğünü öne sürdü.


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.