9 Temmuz 2009

(anadoluhaber) Re: ULUSALCIYMIS...

Şimdi bu resimlere baktıkça kendi kendime soruyorum. Eğer bu adamın fikri Tüerkiye Cumhuriyetine darbe vurmaksa. bunu da belli etmeden ulusalcı görünerek yapmaksa bu resimlerin çekilmesine değil müsaade etmek oraya bile gitmezdi. eninde sonunda bu ziyaretinin açığa çıkacağını bilirdi. hem bunu bilerek. hem Ulusalcı görünüp Apo itini ziyaret ederek bu ziyaretini de resimle belgeleyerek, ulusalcı olduğuna kimseyi inandıramayacağını bilmiyor muydu bu adam. böylesine açıktan açığa bu resimler çekildiğine göre ve bu resimlerin çekilmesinde bir sakınca görmediğine göre, ya Sayın Perinçek çok saf bir insan, ya da kafası fazla çalışmıyor. bunun ikisi de olmayacağına göre bu resimlerin altında çok daha başka gerçekler yatmaktadır. gerçi sayın Perinçek bu resimlerin kendince izahını yaptı. "Ben oraya gazeteci sıfatıyla gittim ve bu görüşme bir belgesel niteliğindedir" gibi bir açıklama getirdi. tabii bu da ne kadar inandırıcıdır o da tartışılır. bende hala bu resimlerin sırrını çözmüş değilim. eninde sonunda elinde patlayacak bir bombadır bu resimler ve Perinçek de elinde patlayacak bombanın yapımına ne diye izin versin. büyük bir gizlilikle fakat çokda ulusal bir çizgide yürürmüş gübü yaparak Türkiye'ye zarar vermek varken bu resimleri ne diye çektirsin? bu Perinçek gibi bir çok gizli belgeyi ortaya çıkarma gücüne sahip bir kişinin yapamayacağı kadar acemice bir davranış bence.  

9 Temmuz 2009 16:46 tarihinde CEYDA YIGIT <ceyda@iyidukkan.com> yazdı:
Güzel ülkemde "Ulusalcılık" ve "Milleti Savunmak" kimlere kaldı.. Acaba ekteki resimleri nasıl açıklayabilir???
 
 
CEYDA YİGİT
www.iyidukkan.com
 
Herşeyin en iyisi sizler için.....





--
http://www.aylaberkin.com/


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.