7 Temmuz 2009

(anadoluhaber) ŞEHİT SAYISI 3000! (YAZIYLA ÜÇ BİN).

ŞEHİT SAYISI 3000! (YAZIYLA ÜÇ BİN).

http://img78.imageshack.us/img78/5963/resim1246957658.jpg



KIZIL ÇİN`İN 26 HAZİRAN`DA BAŞLAYAN SİSTEMATİK KATLİAMI SÜRÜYOR. HABER AJANSLARINDAN GEÇEN TÜM BİLGİLER YALAN VE SAFASATA! BOYUTHABER`İN BİZZAT YETKİLİLERDEN ALDIĞI EN SON RAKAMLARA GÖRE SADECE BAŞKENT URUMÇİ`DE 24 SAATTE 3000 DOĞU TÜRKİSTANLI MÜSLÜMAN KATLEDİLDİ...SON DURUM ÖZEL HABERİMİZDE:


Komunist Kızıl Çin`in on yıllardır devam eden katliamları zirve noktasına ulaştı. 26 Haziran`da Çin`de Müslüman Doğu Türkistanlı kızlara sapık Çinlilerin tecavüz ve sarkıntılıkları sonucu başlayan hadiselerde sadece Çin kentlerinde bir gecede 600 Uygur kardeşimiz katledildi. Cesetleri parçalanarak imha edildi ve sadece 2 kişinin öldüğü bunları da akli dengesi bozuk olan bir kaç Çinlinin yaptığı haber ajanslarına servis edildi.

Çin`de devam eden bu katliama sessiz kalamayan Doğu Türkistan`da yaşayan Müslüman Uygurlar Pazar günü Urumçi`de bir gösteri düzenlemek istediler. Çin asker ve polisinin müdehalesi sonucu 24 saat içinde başkentte 3000 Doğu Türkistanlı Müslüman soykırıma tabi tutuldu, caddelerde ceset yığınları oluştu. Dün de Kaşgar ve Hoten`de Müslümanlar öğle namazını müteakiben gösteriler yaptılar, polisin sert müdehalesi sonucu yüzden fazla masum Uygur Müslümanı katledildi.

Biz BOYUTHABER olarak hadiseyi sadece etnik mücadele, hükümete karşı ayaklanma olarak veren ve ölü ve yaralı sayısını Çin haber ajanslarının ağzıyla veren tüm ajans ve basın yayın organlarını hakikati söylemeye davet ediyoruz. Buyrun işte özel haberimiz, alın ve kullanın. Haberin kaynağı Doğu Türkistan Müslümanlarının Türkiye temsilcileri Dr. Alimcan ATAULLAH, Dr. Hidayetullah OĞUZHAN ve Abdülhekim Han TAKLAMAKAN Hoca ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit TÜMTÜRK. Güneş balçıkla sıvanmaz. Aynı haber dilini Bosna katliamı ve Gazze soykırımlarında da kullanıyordunuz. Şimdi ise hakikatler en acıtıcı biçimde ortaya çıktı.

 

Haber: Yavuz Selim KURT



BETATRON

Dr. Hakkı Açıkalın
Betatron diyoruz. Özellikle de Salih Mirzabeyoğlu’na uygulanan telegram işkencesiyle birlikte gündeme bir ateş topu gibi düştü. Bu konuyu makâleye indirgemek bana uymuyor. Kitabını yazıyorum artık ve içinde yok yok. Her yazdığım bölümü de makâlat hâlinde sunacağım. Sonunda, bu iş Betatron’da Tıbb’a, oradan ideolojik savaşlara oradan da Kumandan'ın şu ânda üzerinde çalışmakta olduğu şâh-eser’e kadar varacak. İnsanoğlunun işi nerelere vardırdığnı ve bunda şeytâniyet’in gücünü teşhîr etmek ayrı bir heyecân.

http://duralidurmaz.blogcu.com/


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Turkiyede teroristlerin evlerine gidip onlara bassagligi dileyenler ve onlarla birlikte agit yakanlardan ne beklenir ki? Tabii ki kizil emperyalist Cine bassagligi dileyecekler, yoksa katledilen mazlum Turkistanli kardeslerimizin yaninda olacaklarini mi saniyorsunuz..Bunlarin Gul'un ziyareti akabinde gerceklestirilmesi sizce bir tesaduf mu, yoksa onceden tezgahlanan oyuna bir yesil isik miydi bu ziyaret!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.