T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Üstünüze kusmak istiyorum Ayşe Arman...

Çünki, ter kokuyorsunuz, kaşınıyorsunuz da… Çıkarın siz iyisi mi sahte buluşlarınızı dimağınızdan. Daha fazla mide bulandırıcı olmayın!
Bu sıcakta başka oyuncak bulamadınız mı kendinize? Niçin çekiyorsunuz sosyetik örtülülerin çilesini? Zira, sizin kulağınızı duymaz eden bone  değildir,eşarp da değildir. Sizin kulağınıza su geçirgen çıplaklık su kaçırmıştır. Bu yüzden  bu kadar sağırsınız gerçeklere. Louis vuitton çakmalarıyla vitrinlere bakarak anlayabileceğiniz bir şey değil bu. Hoş, öyle bir takıntınız da yokmuş ya! O zaman “Ne ayaksın sen, Ayşe Arman?”

Çıkarın şu oyuncak etttiğiniz, bazı insanlara değer olmuş, kıymet olmuş o örtüyü. Çünki sizin başınızdan kimse çekip almaz onu gittiğiniz ultra modern mekanlarda. Hiç kimse saçınızı yolarcasına başörtünüze saldırmaz, küfür etmez. Siz bunları duyamazsınız, modern şehriniz cebinizde sizin ve orda mahalleler yok, ne yazık ki… Sitelerinizde oturmuş, aşırı tükettiğiniz Hürriyetinizi, özgürlüğünü prangalara dayadıklarınızın önüne kusarsınız siz! Yunan heykelleri gibi, ipek kumaşlara sarılmış özgürlüklerinizden bir parça kesilmesine tahammülü olmayan senin gibi biri, Ayşe, kırışık dudaklarına kıpkırmızı rujlar sürmüş kokanaların iğrenti ve hakaret dolu sözlerini hiç işitmek zorunda kalmaz.

Üstünüze kusmak istiyorum Ayşe Arman. Sizin özgürlüklerinizi, yine sizin üstünüze kusmak istiyorum. Yo, hayır çekemez de değilim. Sizin gezip dolaştığınız kokuşmuş yerleri, dejenere olmuş gûya örtülüleri merak da etmiyorum. Reina beni değil, sizi çevirdi kapısından. Tenezzül meselesi değil mi? Beni devletin her kademesi geri çeviriyor, Reina ne ki? Umrunuzda mı? Ah, elbette hayır. Peki, siz benim umrumda mısınız? Ah, yine hayır.

Lütfen artık sevimli gülücüklerinizi, karnınızı ağrıtan kahkahalarınızı alın da defolun! Artık, bize ne çok eğlendiğinizi anlatmayın. Bu kadar sevimlilik midemi bulandırıyor. Şekillere kalıplara takılıp kalmış bir örtünün, bir fikirin bunu böyle görmesi öyle normal ki… Sizi anlıyorum Ayşe Arman, üstünüze kusmak istiyorum Ayşe Arman. Zira, açık havada kağıt helva üzerine içtiğiniz Alkolsüz Kokteyl’iniz midemi bulandırıyor.Tıpkı küçücük parlak fikirleriniz gibi…


Not:  Kendinizi meta gibi vitrin malzemesi görmek belki sizin hoşunuza gidebilir.Ayrıca kofti kafalarınızdaki gibi seksi olmak gibi bir derdim de olmadığı gibi, on çeşit örtü de bilmiyorum. Örtünüyorum, çıkıyorum(!) Örtünmek için örtünüyorum; görünmek-görülmek için değil.

Not 2: Bu yazı, bu fikri paylaşan güzel insanlar için yazılmıştır. Eksik-tamam yaptıklarımızı,yapamadıklarımızı anlatmak için değil, moda kölesi olmaya başlamış ucubelerden farklı olduğumuzu, düşündüğümüzü -Allah rızası için- anlatmak içindi.

 

N.Yeşilyurt

Yorumlarınız için kaynak :  http://www.altsayfa.com/siyaset/kose-yazilari/406-ayse-arman


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.