19 Temmuz 2009

(anadoluhaber) Yahudilerin Muharref Tevrat'ından Bir Ayet!

 
YAHUDİLERİN MUHARREF TEVRAT’INDAN BİR AYET!

 

 

 

          Aşağıda siyonist yahudilerin muharref (tahrif edilmiş) Tevrat’a dayanarak nasıl fikirler/niyetler beslediklerinin, onlarla diyalog kurabilmek amacıyla zamanımızın din adamlarının ne kadar büyük bir gaflet içerisinde olduklarını görebilmemiz açısından siyonist yahudiler hakkındaki bilgileri, halkımızın maksatlarını öğrenmeleri bakımından yayınlamak gereği duyuyorum.

 

 

Ayet :

 

''Yavruları yere çarpılıp parçalanacak ve gebe kadınların karnı parçalanacak'' (hosea*bab 13 cümle 16)

''onları sapık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla''    (yaremya-bab: 12 cümle 3)

 

İşte  yahudilerin muharref (tahrif edilmiş) Tevrat’ta  emredilen ayetler. Bu kutsal kitapta Yahudilere katliam yapmaları emrediliyor. Yahudilerde bu katliamları Tevrat’ta verilen sözde emre göre aynen yaptılar. Bu emirleri Filistin’de aynen uyguladılar ve Filistin’li hamile kadınların karnını yarıp öldürerek, hamile kadınların karnından çıkardıkları çocukları süngülüyerek, kocalarının önünde  kadınların ırzına geçerek, annelerin önünde çocukları öldürerek Filistin’i işgal ettiler.  

 

         Ayrıca bir siyonist yahudi inancında “bir çukura düşmüş birini görürsen bir bak Fransız’sa bırak, İngiliz’se gene bırak herhangi bir millettense yine bırak ilgilenme fakat bir yahudi’yse hemen kurtar.” Ne acıklı, ne korkunç değil mi? Bu siyonistlerin insanlık/medeniyet anlayışları bu kadar ilkel. Tamamen faşist bir inanca sahipler. Bu inanç acaba hakiki Tevrat’ın hangi ayetinde yüce Allah kendilerine emrediyor?

 

İste Yahudiler Yüce Allah tarafından bu yüzden lanetlendi. Tarihin her döneminde güçlü olduklarında kendinden olmayana hayvan gibi davrandıkları, kendinden olmayanı fırsat bulduğunda işkenceler ile katlettiklerinden Yüce Allah yahudi ırkını kıyamete kadar lanetledi ve onları binlerce yıl yurtsuz ve vatansız bıraktı. Şimdi bu siyonist yahudiler bebek katili PKK ile işbirliği yaparak güneydoğuyu; muharref Tevrat’da belirtilen sözde ayetler gereği büyük israil’i kurmaya çalışan bu siyonist  devlet’e katmak için elinden geleni birlikte yapıyorlar. Ordu esasında PKK ile değil siyonist israil ve ABD ile savaşıyor. Bu örgüte silah ve lojistik destek sağlayanın ABD olduğu her türlü taktik ve harekat bilgilerini anılan devletlerin ordusu tarafından öğrendikleri bilinen bir gerçek. Bunu artık görelim/bilelim diyorum.

 

         Esasında siyonistler sözde büyük israil’i kurabilmek için üretmiş oldukları ve Sayın Başbakanın da Eş Başkanlığı görevini yürüttüğü “BOP Projesi” ni adım adım uygulayabilmek için ABD’deki lobilerini oldukça harekete geçirmiş bulunmaktalar. Bunun bir ayağı da şu anda donanmalarını çıkararak İRAN’a karşı bir gözdağı, belki de BOP’un önündeki en büyük tehlike gördükleri bu devlete karşı bir harekat peşinde olmaları bu harekatın ilk safhaları olması muhtemeldir. Böyle bir harekatın gerçekleşmesi durumunda TÜRKİYE’nin; dümen suyundan hiç ayrılmadığı İsrail, ABD safında muhtemelen olması çok üzücü olacaktır.

 

Sayın Mustafa AKGÜN'ün “Yahudinin Tahta Kılıcını” mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Türk ve İslam dünyasının nasıl bir bela ile karşı karşıya olduğumuzu bu eseri inceleyince göreceğiz.

 

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

17.07.2009

 

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.