1 Ağustos 2009

ALMANYA'DA İSLAM'A KARŞI GÖSTERİ!

Almanya'da, camileri hedef alan ırkçılara karşı halk ayağa kalktı. Neonaziler, 1 agustos cumartesi günü Hessen eyaletinde gösteri yapacak. Alman ve göçmen dernekleri ise gösteriyi engellemeye çalışacak.

Almanya’da, Neonazilerin camileri hedef alan yürüyüşüne karşı, bu kez Alman ve göçmen dernekleri gösteri yapacak. Irkçı ve İslam karşıtı politikalarıyla tanınan Almanya Nasyonalist Demokrat Partisi (NPD), 1 Ağustos Cumartesi bugün Hessen eyaletinin Friedberg ve Nidda kasabalarında İslamlaşma ve cami yapımını protesto etmek için yürüyecek. Ülke genelinde üyelerine yürüyüşe katılmaları çağrısı yapan NPD, sabah saatlerinde Friedberg'de, öğleden sonra da yakın kasaba Nidda'da sokaklarda gösteri yapacak.

KARŞI GÖSTERİ YAPACAKLAR

Neonazilerin protesto yürüyüşünün duyulması üzerine bölge halkı karşı atağa geçti. Alman ve göçmen dernekleri karşı gösteri hazırlığına başladı. Bugüne kadar 77 dernek, karşı gösteriye katılacağını açıkladı. Yerel basının haberlerine göre katılımcıların sayısı her geçen gün artıyor. NPD'li ırkçılara karşı dayanışmaya gösterilerine destek veren dernekler arasında, kilise ve cami dernekleri, antifaşist dernekler, sendikalar ve kasaba idareleri bulunuyor. Her iki
kasabanın girişlerini ve ana tren istasyonunu tutacak olan göstericiler, Neonazileri kasabalara sokmamakta kararlılar. Friedberg Belediye Başkanı Michael Keller, Neonazilere karşı halkı sabah saatlerinde şehir meydanında toplanma çağrısı yaptı. Bölgedeki Nidda, Florstadt ve Wölfersheim gibi kasaba yönetimleri de halka dayanışma çağrısı yaptı. NPD'liler sık sık İslam ve cami yapımına karşı gösteri düzenliyor. Neonazilerin gösteri yapmayı planladığı Friedberg ve Nidda kasabalarında



İSLAM DÜŞMANLIĞINI FUTBOLADA TAŞIDILAR

Schalke'den Hz. Muhammed'li marş!



Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Alman 1. Ligi Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Schalke 04´ün çok ilginç bir yönü ortaya çıktı. Forma rengi mavi-beyaz olan Schalke 04´ün kulüp marşının bir bölümünde, "Hz.Muhammed de renklerin arasında mavi-beyazı seçti" sözleri yer alıyor.
"Mavi ve beyaz, seni nasıl seviyorum", "Mavi ve beyaz, beni terketme" dizeleriyle başlayan dört kitalık marşın üçüncü kıtasında, Hz. Muhammed ile ilgili şu ifadelere yer veriliyor:

"Hz.Muhammed bir peygamberdi. Futbol oyunundan haberi yoktu. Buna rağmen bütün ihtişamlı renklerden arasından, kendisi için mavi-beyaz´ı seçti." Schalke´nın ünlü Veltins Arena Stadı´nı dolduran binlerce mavi-beyazlı taraftar, maçların başlamasına az bir süre kala, hep bir ağızdan bu marşı okuyarak adeta stadı inletiyor.

Milyonlarca Schalke taraftarının yıllardır diline doladığı marşı, Hans J.König´in 1963 yılında yazdığı belirtilirken, Hz. Muhammed´in mavi-beyaz renkleri tercih ettiğine dair herhangi bir kaynak ya da hadis yer almıyor. Schalke 04´ün resmi internet sitesinde yer verilen ve www.youtube.com gibi paylaşım sitelerine yüklenen marş hakkında, "Hz. Muhammed´in bununla ne alakası var" şeklinde yorumlar bulunuyor. Schalke 04'ün marşının Türkçe çevirisi şöyle:
Mavi ve Beyaz, seni nasıl seviyorum
Mavi ve Beyaz, beni terketme
Mavi ve Beyaz yalnız gökyüzüdür
Mavi ve Beyaz bizim futbolun süsüdür
Bir Krallığımız olsaydı
Schalkelilerin aynısı gibi yapardık
Bütün genç ve güzel kızlar
Mecburdurlar hepsi,
Mavi ve Beyaz`la dolaşmaya
Hz. Muhammed bir Peygamber`di
Futbol oyunundan haberi yoktu
Buna rağmen bütün o ihtişamlı renklerden
Kendisi icin Mavi ve Beyaz`ı seçti
Gecede bin ateş
Bize bu büyük şans getirdi
Bin arkadaş, beraber ayakta dururlarsa
FC schalke hiçbir zaman batmaz

2 yorum:

  1. helal olsun adamlaraa gorevlerinii ne guzel yapiyorlar acik net olarak goruslerinii soyluyorlar delikanlilar bencee
    icicmizdeki munafiklardan cok cok dahaa iyiler
    almanayya almanlarin dir isinee gelmeyen almanayii terk etsin
    turkiyee turklerindir isinee gelmeyen turkiyeyii tekr etsin

    YanıtlaSil
  2. bir müslüman olarak su yukardaki yorumunuzdan üzüntü duydum, biz müslümanlar neden birlesemiyoruz neden birlik olamiyoruz, hristiyani yahudisi birlik olup dünyaya fitne sokuyorlar bizi neden bölüyorlar parcaliyolar. bizim ülkemizde ruhban okullari aciyorlar, incil dagitiyorlar, almanyada 4 milyon müslüman ise ibadet etmek icin var gücüyle ugrasiyor, cami yaptirmaya birlik olmaya, kültürünü dinini gelecek nesillere tasimaya, dininin gereklerini gayrimüslim ülkede olsada yerine getirmeye, ülkesine faydali müslüman olmak icin calisiyor, kafirin ülkesinde calisip kazanip cami yaptiriyor,almanya müslümanlari baski altinda tutmaya calisiyor, oy kullandirmiyor,camiye ibadete gidiyorsun, kapida iceride terörist var dercesine polis bekliyor. lütfen böyle mübarek gündeyiz ey müslümanlar birlik olalip dirlik olalim, SAVASIMIZ DIN SAVASI, ic den disten, psikolojik manifostalar yapiyorlar. kültürümüzü degistirmiye calisiyolar. müslüman türk toplumunu ALLAH muzaffer eylesin. amin

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.