6 Ağustos 2009

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ Sorunlar ve Çözümleri!

 
SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ!

 

 

 

            Ekonomi sadece hesaptan ibaret değildir. Ekonomi gereği gibi idare edilemezse sonuçlarına sadece devlet değil halkında oldukça zarar görmesine neden olan sonuçları doğurur.  Ekonomi bilakis iş adamlarının  (işçi/işveren) halkın açık ve tokluğunun sınırının  ta kendisidir. Ekonominin esas durumu istatistikle değil, bizzat halktan sorulup öğrenilerek ortaya çıkar. Ülkemizdeki tayin edilmiş müdür/memurlarından oluşan DİE’nin açıklamaları ne yazık ki gerçeği yansıtmamaktadır. Halkta buna inanmakta ERBAKAN Hoca efendinin tabiriyle narkozlanmaktadır.

 

            İnsanlar görsel ve yazılı medya da güzel bir haber çıkmadığını biliyorlar. Zam,

hayattaki  yaşamını, özgürlüğü biraz daha yasaklayan, daima halkın huzurunu/güven ihtiyacını tatmin etmeyecek şekilde çıkartılan kanun, tüzük ve yönetmelik/kanun ve kanun teklifleri, tecavüz, hırsızlık akla gelebilecek her türlü iğrençlik bu görsel ve yazılı basında bolca bulmak mümkündür. Artık bu tür olayları izlemek halkımızca doğal karşılanmaya başladı. “AB’ye sözde uyum yasaları altında çıkartılan kanunlar hiçbir zaman giremeyeceğimiz ve girmekte de hiçbir maddi ve manevi fayda olmayan AB için adeta suç işleyenlere fırsat tanıma konumuna getirdi.” Hatta bazı suçlar şahit olsa bile suç olmaktan çıktığı ve yapan kişilerinde aynen serbest kalabildiği gün gibi aşikardır. Olaydaki maksat ekonomik sıkıntılar, işsizlik haberlerinden ibaret değildir. Olaylar iki taraflı  sunulmaktadır. Olayların bir yanında “Ergenekon Soruşturması” insanlarda bizzat duyulan korku ve tedirginlikler, huzursuzluklar had safhada bulunmaktadır. Acaba çekilen fotoğrafta benim fotoğrafımda var mıdır? Benim resmim olurda başıma iş açılır korkusu insanlarımızı tatmin etmeyen iddianamelerle dolu dosya insanlarımızı yeteri kadar huzursuz ve tedirgin etmektedir. Bu sindirme, korkutma, baskı insanı paryona/şüpheci yapıyor. Suçu olmadığı takdirde yinede insan beni de içeri  alırlar mı korkusu, telefonum dinleniyor mu korkusu ne zamana kadar sürecek? Umarım bu meşhur soruşturma bir somut şekillenme alırda neyin ne olduğu anlaşılır? Umudumuzu kaybetmeyelim. Gerçekler ne kadar saklansa da sonunda deşifre olmaya mahkumdur.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

Yakup MUSA

06.08.2009

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.