28 Ağustos 2009

[anadoluhaber:35101] Kurt sorunu PKK sorununa donusurken...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

Kurt sorunu PKK sorununa donusurken...
Yazan Alper Ecer   
Eskiden sorunun bir teror ve asayis sorunundan ibaret olmadigini, Kurt kimliginin ifade edilmesinde ciddi sorunlar yasandigini anlamak onemliydi, simdiyse herkes Kurt sorununu idrak etti, ve artik PKK, kendisi yararlanmadigi takdirde Kurt sorununun cozulmesini istemeyen bir pozisyonda kaldi, dolayisiyla bugun anlamamiz gereken PKK'nin varliginin bir inatlasma sebebi teskil ettigi ve Kurt sorununun cozumune de sadece engel oldugu. Gorulmesi gereken bu sorunun cozum yoluna ancak DTP'nin kurulmasi, sistem icerisinde muhafaza edilmesi ve uzun sureli ateskeslerle girildigi, diger bir deyisle demokratiklesmeyi ancak PKK'nin kendisini inkar etme sureciyle kurabiliyoruz, aksi takdirde de toplumun geri kalani kendisini MHP ve CHP uzerinden ifade ediyor. Nasil Kurtleri anlamak zorundaysak ve bu onlari degistiremeyecegimizi bastan kabul etmek anlamina geliyorsa bir teror orgutuyle masaya oturulmamasini talep edebilmek de sivil bir vatandasin sorgulayamayacagimiz bir hakkidir ve bireysel haklarin taninmamasini isteyen devletci zihniyetli vatandaslari dikkate almama hakkimiz bize bu mesru talebi de dikkate almama hakkini vermez.

Bu yaziya ilk yorumu yazin!

Devamini oku...