9 Eylül 2009

[anadoluhaber:35232] Re: AW: [anadoluhaber:35206] Genelkurmay Başkanlığı'na Ait İddia Edilen Belge Hk.

Dünyada bir orduyu komutanlarının yalan söylemesi ve milletinin değerleri ile ters düşüp milletine tuzaklar kurması kadar yıpratacak bir şey yoktur. 28 Şubat bunun delilidir. Ve 28 Şubatta sahte gerekçelere dayanılarak yapılan milli iradeye ihanetin yaptığı hataların hala sürdürülüyor olmasıda yanlışta ısrar edildiğinin göstergesidir.
Ve Yanlış yaptığında yapanların yanlışını savunanlardan gaha fazla orduya zarar verebilecek kimsede yoktur.
Ordular komutanların malı değil milletin ordularıdır.
Milleti ile ters düşen bir ordu ise kışlasında mahkumdur. Savaşta ise
Olurmu beyler olurmu
Kardeş kadeş kardeşi vururmu
Şanı büyük Osman paşa
Düşmana teslim olurmu
Diye türküler besteletecek ama kardeşi kardeşe vurdurduğu için sonunda düşmana teslim olup düşman kıcını almadı kendinde bıraktı diye övülecektir. Pilevne gitdi Kılıç ve Kelle yerinde duruyor.
Uçaklar PKK nın saldırı hazırlı haber alındığı ve yerleribelirlendiği halde askerler katl edildikten sonra bombalama yapıyor. Komutan golf oynamayı bırakmadığı gibi, ne yapsaydım yani kendimmi gidip bombalasaydım diyor. Efendi komutanın askeri kendisine emanettir. Çocuğundan da ileridir. Kendi çocukların ölseydi de golf oynamaya devammı edecektin.
İrtica belgesi sahte imiş.
Hangi mahkeme karar verdi sahte olduğuna hiç bir mahkeme. Neden Çünkü GKB. belgenin sahteliğini değil bu ihaneti kimin sızdırdığını sorguluyor. Yani ihanetden haberdar.
28 Şubatda Askerleri İsraile kiralayıp Türk milletinin üzerine süren ve devlet mekanizmasını hukuk sistemini tepe taklak eden Siyonizm yanlısı Çevik birin peşine takıldıkları için milletden özür mü diledilerde kendilerini bağışlayalım. Türk ordusu bu gibi kişilerin eline bırakılamayacak kadar şerfli ve güçlü olmak zorundadır.
Orduyu savunuyor gibi görünenler aslında orduyu değil Ordu içindeki gayrimilli unsurları savunmakta ve ordumuzada Ordumuzun  milletimiz nezdindeki itibarınada çok büyük zarar vermektedirler.Millete rağmen bir düzen sürdürülmek isteniyorsa bırakında düşmanlarımız sürdürsün. Ordumuzda milletin yanında kurtuluş savaşı versin. İnsan ister istemez Ordumuzun komuta kademesi düşmanın elinemi geçti diye sorgulamaya mecbur bırakılmasın. Biz ordunun malı değil. Ordu bizlerin vergileri evlatları ile ayakta tuttuğu bizim malımızdır. Yediği ekmeğe ihanet anlamına gelen milletimize ters işlere kalkışmasınlar da bizde o komutanları yeniden bağrımıza basalım. Deniz lisenin öğrenci alım kontenjanını dolduramadığından kendi komutanları bahis ediyor. Türkiyede askeri okullara müracaat daima ihtiyacın kat kat fazlası olurdu Şimdi ne oldu da kontenjanı bile dolduramıyor diye biz değil komutanların düşünmesi ve nerde hata yapıyoruz diye düşünmenin yanısıra hatada ısrar etmekten vaz geçmeleri gerekmezmi.
Ordu düşmanı imiş. Ordusunu canından çok sevmeyen kişi hala devletin asker eğemen ve 30 Ağustos törenlerine millete tuzak kurmak ve çete oluşturmaktan yargılanan kişilerin ve yargılanan eşlerinin davet edilip TC. Devletinin başı CB.mızın eşini davet etmeyecek kadar saygısız kişiler bizmi saygı duyacağız.
Herkes haddini bilmek zorunda. Kanun önünde herkes eşittir kuralı fiili olarakda uygulanmak zorundadır.
A.D.Şimşek
 

09 Eylül 2009 01:20 tarihinde azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de> yazdı:
Sn Yakup Musa,

Bazilari kendilerine ORDU düsmanligini, Misyon edinmişler, siz her türlü bilgi ve belge ile bu sahtekarligi kanitlasaniz bile, bu kisiler icin birsey farketmez..Zira aradiklari DOGRU' nun kendisi degildir. Bunca yalin gercekleri görmeyenler, ülke yarin Yugoslavya örneginde oldugu gibi dagildiginda ne yapacaklar acaba...


--- Yakup MUSA <yakupmusa@gmail.com> schrieb am Di, 8.9.2009:

Von: Yakup MUSA <yakupmusa@gmail.com>
Betreff: [anadoluhaber:35206] Genelkurmay Başkanlığı'na Ait İddia Edilen Belge Hk.
An: anadoluhaber@googlegroups.com
Datum: Dienstag, 8. September 2009, 9:45

Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlendiği iddia edilen belge hakkında sivil ve askeri savcılık belgenin gerçekliği hakkında bir karar verememiştir. Evrağın aslı olmadan bu belge doğrudur denilemez. Fakat hala malum basın/ TV kanalları tarafından evrak gerçekmiş gibi halka lanse edilmeye devam edilmektedir. Başta Genelkurmay karargahı ve diğer askeri karargahlarda “ÇOK GİZLİ” gizlilik derecesi taşıyan bir belge kesinlikle dışarı sızdırılamaz. Bir kere o belge ile ilgili tüm personel çok büyük bir titizlikle güvenlik soruşturmasından geçirilir. Kesinlikle art niyetli kişilerin o bölüm/birimde çalışması/bulunması  mümkün değildir. Ancak bilmesi gereken prensibine göre o belge ile alakalı olan personel görür ve içeriğini bilir. Başka o karargahta görevli hiç kimsenin haberi/ bilgisi dahi olmaz.

 

            Eğer o sızdırılmış evrak neden aslı  değil de fotokopisi ortadadır? Sızdıran kişi evrağın aslını ifşa eder. Evrağın aslı olmadığından sahte düzenlenmiş evrağın fotokopi suretiyle çoğaltılarak servis yapılmaktadır.

 

            Son olarak; kesinlikle başta Genelkurmay Başkanlığı olmak üzere tüm askeri karargahlarda çok gizli gizlilik dereceli evraklar kesinlikle dışarı sızdırılamaz. Bu mümkün değildir.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

08.09.2009








--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.