9 Eylül 2009

[anadoluhaber:35236] Re: FW: [anadoluhaber:35218] Liberal İzmirliler Grubuna yolladığım halde sansürlenen cevabım...

Başörtüsü ve Türban üzerinden Din'imize saldıran ve kendisini başka hiç bir şekilde ifadelendiremeyen  bu  güruhu yıllardır gerek internetten gerekse de  basın ve yayından takip etmekteyiz.İslamın öz değerlerine karşı yapılan bu taarruzane girişimlere  dün olduğu gibi bugünde bizlerin misli ile karşılık vereceğini bir kez daha Anadolu Haber Günlüğü olarak ilan ederiz.

Başörtüsü hakkında şiarımız şudur  Başörtüsü Allah'ın emri Müslüman Kadının örtüsüdür.
onu Kamusal Alan vs gibi yerlerden soyutlayanlar ve bunu Kamu-sal alanlarda yasaklayanlar bugüne değin başörtülülerin Atatürkçü olmadığından dem vurup adeta ikna odaları kurdukları bir takım alanlarda Atatürkçülüğe devşirme çalışmaları yapmışlar ve Altta gördüğümüz fotoğraf oluşunca da İslam ve Başörtülülere karşı küfürlerini sıralamışlardır.

Kamusal mamusal filan falan bu işin bahanesidir.iSLAMA SALDIRILARINI DEVAM ETTİRDİKLERİ SÜRECE BİZLERİ KARŞILARINDA BULACAKLAR.ANADOYU KARŞILARINA ALACAKLARDIR..


Bunlara aslında  vereceğimiz TEK cevap şu olacaktır

NE KAMUSAL ALANI ULAN ALLAH HER YERDE!




























09 Eylül 2009 01:15 tarihinde <muzafferdeligoz@ena-ajans.com> yazdı:

Sayın Metin Bey,

 

Grubunuzda saldırılara izin verir, bunlara verilen cevapları yayınlamazsanız bu grup kaidelerine aykırı olmaz mı?

Arkadaşımızın yazısının nasıl olduğunu bilmiyoruz ama, cevap verilmek istenen yazı bu haliyle yayınlanabiliyorsa o da yayınlanmalı idi.

Gruplar yöneticilerin babasının malı değil. İstediğini yayınla, istemediğini yayınlama hakkı yok.

Ya herkesin edebi ile yazı yazmasını sağlarsınız veya aynı şekildeki yazıları da yayınlarsınız.

Bunu yapamıyorsanız google group’a şikayet hakkı her zaman vardır.

Hatta bu tarzdaki yazılar grubun mahkeme kararı ile yayınının durdurulmasına bile yeterlidir.

Özellikle dine ve dindarlara hakaretten başka yazı yazmasını bilmeyenlere verdiğiniz geniş imkanı, karşı yazılara vermemekte devam ederseniz, bizler grup üyeleri olarak gerekli hukuki haklarımızı kullanacağımızı hatırlatmak isterim. Burada yayınlanmayan yazının içeriğini bilmemekle birlikte, yayınlanan yazının içeriğini gördüğüm için bunu söylüyorum.

Bu gibi durumlarda sadece yazımızı yayınlamamak veya gruptan silmek sizin için çare değildir.

Zira Web suçları da basın kanunu ve ceza kanunu dahilinde olup, hakaretin de bir karşılığı elbette var. Bu suç yazıyı yazan ile birlikte yöenticiyi de içine alır. Kanunu bilmemek suç olmadığı gibi, “yazıyı sistem koyuyor, biz yayınlandıktan sonra görüyoruz” veya “yazarlara gerekli ihtarı veriyoruz” da b u konuda geçerli değildir. Öyle olsa idi cevapları da sistemin göndermesi gerekirdi.

Söylemek istediğim, ya adil olun veya bırakın bu işi. Her ikisini de yapmıyorum derseniz hukuk size bir güzelce yaptırır aziz kardeşim.

 

ENA

 

 


From: anadoluhaber@googlegroups.com [mailto:anadoluhaber@googlegroups.com] On Behalf Of Durali Durmaz
Sent: Wednesday, September 09, 2009 12:12 AM
To: Anadolu Haber Grup
Subject: [anadoluhaber:35218] Liberal İzmirliler Grubuna yolladığım halde sansürlenen cevabım...

 

Liberal İzmirliler Grubuna yolladığım halde sansürlenen cevabım, yazış şekli doğru veya yanlış fakat şu var ki biri kalkıp benim değerlerime hakaret etti, bende onun dili ile ona cevab verdim ve bu cevabım yayınlanmadı. Gönderdiğim ikinci mailde yayınlanmadı ve burada ki çifte standart belki benim cümlerimde veya tavrımda bir yanlış olsada sansür gerçeği ve yayınlanmayan iki mailime bir izah getirilmemesini gösterdi. Her yayınlanmayan maile izah getirme mecburiyeti yoktur fakat, bana vurulduğu noktada, benim refleks olarak karşılık vereceğim sırada ellerim tutuluyor ve bu halde açık olarak görülüyorsa buna bir izah gerekir heralde. Hele konu başlığı alanen tahkir ve hakaretse...


Konu başlığına bakın: TÜRBAN KUCAĞA OTURMAK DEMEK,EVDE MAHALLEDE YAPAMADIĞI ARSIZLIĞI BAŞKA YERDE YAPAMAK DEMEKTİR İŞTE KANITI.

********************************************************

Marduka onun dili ile yazdığım cevabı yayınlamayan yönetimi kınıyorum, bir kere daha belli ettiniz renginizi. Kalkıp neymiş rengimiz demeyiniz lütfen işinize gelenleri yayınlayın gelmeyenleri yayınlamayın. He demek ali baba varmış bu çiftlik de bu çiftlik de demokrasi yokmuş demek, demokrasiden ne anladığınız buymuş demek. Yönetim aşağıyı okuyun sonra benim yazdığım Muz ve hıyar mailimi yayınlamayın konunun başlığına bakın hele;

TÜRBAN KUCAĞA OTURMAK DEMEK,EVDE MAHALLEDE YAPAMADIĞI ARSIZLIĞI BAŞKA YERDE YAPAMAK DEMEKTİR İŞTE KANITI.

Ve bu başlığı onaylan ama benim bahsi gedçen ve kimi maillerimi de onaylamayan yönetim ne kadar taraflı ne kadar tarafsız, işte bir kez daha resminizi çektim ve çok net olarak, hey sen kafanı uzatıp durma darbe borazancısı seni bir daha ki karede görüntüleyeceğim, sonra pamuk mu daha ağır hesabını yaparsın.

Benim sizlerin gerçek yüzünüzü bir kez daha görmeme vesile olduğunuz için...



*******************************************************

Grub üyelerinden özür dilerim böyle bir Martavuğa ancak böyle bir cevab verebildim. Burdaki benzetmeler hiç kimseyi bağlamaz sadece Martavuk zihniyetlileri bağlar...


Olabilir tabi Marduk bazıları öyle düşünebilir ama sana genelleme yapmayı yakıştırmadım, o bazıları da etkileşim içinde seni ve benzerlerini örnek alıyordur heralde hani artık bir gay başşehrimiz varya. Vatan açık hava kerhanesine dönmüş Marduk kalkmış ayıklama yapmaya çalışıyor şu bizim taifeden bu onların taifeden diye. E o zaman diyelim mi herkes kendi azmışına baksın veya kendine baksın kendi bastırılmış duygularına baksın he ne dersin. İstanbulu ibnelerin baş şehri İslamcılar yaptı, ensest ilişkiyi içimize İslamcılar soktu ne kadar rezalet varsa İslamcılar yaptı e siz ne kim yaptınız bu ara.

Azdıysanda kızdıysan da çık dama, neyse Marduk geliyordu peş peşe tutuyorum ayıp oluyor ama. Senin gibi konuşmuyorsak bilmediğimizden değil, hele hele söyleyemeyeceğimizden hiç değil.

O resim ve benzerleri senin gibilerin p.çleştirdiği ruhların fotoğrafı utanmıyorsun değilmi böyle mahalle ağız ile konuşmaya. YAKIŞIRRR.

He unutmadan o resimdeki acaba niye çektirmiş o fotoğrafı kucağına oturduğunu çok sevdiği için olmasın. Haydaa bu ne yaman çelişki Marduk sakın senin kafadan biri olmasın o yoksa yoksa evet evet neyse bana yakışmaz basitleşmek.

Baksana azmış kalkmış bastırılmış falan sen nerden biliyorsun bunları, sen varya seen...

Bu arada içindeki acı neden bu kadar büyük yoksa azmış kalkmış derken... Buradan görüyorum bir şeylerin intikamını almak derdindesin yoksaaa: )) Yok canım daha neler inanmıyorum ama yakışır Marduğuma. Bak bak biri bağırıyor sizin cenahdan Marduk kalk hadi ama ne olur sıra bende hepde sen oturuyorsun diyor.

Bu arada yeni bir kitabın çıkmış tebrik ederim...

http://img188.imageshack.us/img188/2369/muratparlak.jpg




**************************************************************

Ben zannetmiyorum evde mahallede yapamadıkları zinayı üniversite ayağına oralarda yapmak istiyorlar,nede olsa bastırılmış duyguları var film seyredip azıyorlar ,asıl amaç üniversiteye girip zinalarını başkalarına uyaraktan meşru hale getirmek.Azmışın kalkmışın dini imanı olmaz.Bu resimler sizleri bir şey hatırlatır heralde.


05 Eylül 2009 15:17 tarihinde By_Exx <sessizlik49@gmail.com> yazdı:
Bune Yaman Çelişki Kız erkek Ayrı okuyunca ruh saglıgı bozuluyor üniversiteye başörtüsü yüzünden gidenemeyen kızların ise hiç psikolojisi bozulmuyor.Ah Ah Her şey işimize Geldigi gibi düşünüp öyle karar veriyoruz ne güzel.ozaman bana görede Kız Erkek bir okumasın....

04 Eylül 2009 20:58 tarihinde Mukadder Arslantas <mukaddera35@gmail.com> yazdı:
erkeklerden ayrı okuyan kızlarmış...

ortaokulu  sabahtan akşama kadar eğitim veren bir ortaokulda kız-erkek karışık okuduk.yaşantımın en güzel eğitimini o okulda aldım.kız-erkek birlikteliğinin,arkadaşlığın  normalliğini de orada öğrendim.o öğrencilerin hepsi de çok başarılı oldu.Liseyi Karşıyaka Kız Lisesinde okudum.tek lise oydu çevremizde.şimdi karma eğitim veriyor.

normal bir ortamdan sonra birdenbire erkeklerden soyutlanmış bir dünyada,erkeklerin çok önemsendiği bir ortamda kalmıştım.bazı kızlar okul çıkışında erkekler ile buluşmak için uzun eteklerini kıvırıyorlardı.ben ve benim gibi karma okullardan gelen birkaç kişi şaşkınlık içindeydik.çünkü okulun geri kalanı ortaokuldan itibaren sadece kız öğrenci olarak okuyordu.

en önemlisi ....Milli Güvenlik Dersi öğretmenimiz aynı zamanda Hava Lisesinde de öğretmendi.Yıl sonuna doğru bir işi çıkmış,kendi yerine Hava Lisesinden bir teğmeni göndermişti okula dersi versin diye..

Hala utanırım sınıf adına..

o kızlar......neredeyse teğmenin üstüne atılacaklardı......sorular sorular...teğmenin ağzının içine giriyorlar...biz biriki kişi de yerin dibine giriyoruz.teğmen kan ter içinde dersi bitirdi.

o sınıftan duyduğum utancı hiç unutmadım..

daha sonra o okul  karma oldu.gerek okuyanlardan,gerekse daha sonraları öğretmen arkadaşlardan böyle bir rezillik daha hiç duymadım.

Atatürk Lisesine gelince....veya sadece kız,sadece erkek okutan okulllara...

BAŞARI....EVET..çok başarılılar...iyi de..
RUH SAĞLIĞI.....o nasıl....hiç araştırdınız mı...

kız erkek ....hemcinsini hiç tanımadan....yüksekokullarını bitirdikten sonra kurulan yuvaların kaç tanesi sağlıklı yürüdü.

ben..bunları araştırıyorum..

İŞTE...FETULLAHIN REKLAMINI YAPTIĞI....ÇOK BAŞARILI OKULLARDAN MEZUN OLAN DUVAR SURATLI İNSANLARIN RUH DURUMUNU,PSİKOLOJİLERİNİ İNCELEYİN BAKALIM..ON YIL İÇİNDE PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞLER BAŞLAYACAK DİYORDUM,BAŞLADI BİLE.

EN BÜYÜK BAŞARI RUH  VE BEDEN SAĞLIĞI YERİNDE NESİL YETİŞTİRMEKTİR.

İNSAN GÜRUHU DEĞİL.
AVRUPA DA ,AMERİKA DA BİLE BAŞARI KISTASLARI DEĞİŞTİ.SİZLER BAŞARIYI HALA 100 ÜZERİNDEN 99 ALMAKTA MI BULUYORSUNUZ..




02 Eylül 2009 13:16 tarihinde Durali Durmaz <duralidurmaz@gmail.com> yazdı:
Yok ya yok ciddiyim Bilge sen gerçek olamazsın, nasıl bir adamsın anlamadım nereden uydurdun "Kadinlari insan saymayan bir egitimi" çok aradınmı fazla zorladınmı kendini yoksa tabii olarak sende bu hal varmı?.

Hakikat olan bir şey Liberalizme ters mi Liberaller doğru olan bir şeyi kabul edemezmi, ben senin yazdığın aforizmalardan bunu anlıyorum ve diyorum ki Liberalizm berbat bir şeymiş haliyle doğru olan bir şeyi (mesela dünyanın yuvarlak olması) kabul etmeyen Liberaller de çok kötü insanlar.

Deki arkadaşım doğrudur böyle bir şey fakat karışık eğitiminde şöyle bir faydası var de. Ama yok sen İslam kokan her şeye hele buradaki belli kişilerin yazdığı her şeye karşısın anlamadım ki sen neye karşısın.

Ama ben diyorum hep bunların aklı bir yerlerinde diye, kardeşim yedikleriniz hiç yukarı gitmiyormu hep aşşağıya hep aşşağıya veya niye amuda kalkmış vaziyette dünya ya bakıyorsunuz ki. Alamanlar iyi tarif etmiş bazı kafaları...

Baksana o çok ama çok aydın hocalar İslam düşmanımıydı, yok sen aydın olmakdan İslam düşmanlığı anlıyorsunda.


02 Eylül 2009 11:36 tarihinde bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com> yazdı:

Bana Liberallik dersi veren BARIS Kadinlari insan saymayan bir egitimi savunuyor.

 

Liselerin olmadigi yerlerde basarili sayabilirsin. En basarili oldugu dönemler 90 lar.  Hepsi de cok ama cok aydin hocalarca egitiliyordu.

 

Ayrıca basarilarindaki düsüsler oralarda bizim gibi ODTU lü , Bogazici hocalar yerine Tarikatcilarin atanmasidir. Tam yobaz egitimciler ataniyor. 

 

Bizlere izin yok orada. Sevinmisindir.

 

 

 

Neyse su haline ragmen İSTANBUL ERKEK lisesi ögrencileri ALMANYA daki Universitelerin en iyi bölümlerine kazaniyorlar. Dünya Siralamasinda Politeknikte, TIP ta en ileri ülkede okumayi cok yerinde görüyorlar.  Alman BAKALORYA sinda en yüksek puanlar onlarda.

 

Bizden 250 -300 TL ye özel ders alirsiniz ama bizlerin hocalik yapmasina izin vermezsiniz.

 

 

Sizin örümcek kafalı adamlar Orada hic bir Laik - Cagdas - bilimsel ve LİBERAL yasami savunan ögretmen atanmadigi icin degil mi ?  Bak BEN IBO LEvel 2 award sahip biriyim. Akademigim.

 

Almanlarin söyledigi bir laf Türkler pipileri düsünmeyi birakip beyinlerini calistirdiginda yapamayacak is yok.



 

01 Eylül 2009 14:03 tarihinde BARIŞ <> yazdı:
istanbulda kabataş erkek lisesi  , istanbul erkek lisesi ,galatasaray lisesi , izmir atatürk lisesi erkeklerden oluşurdu. bu özellikleriyle türkiyenin en başarılı okulları durumunda idiler.ne zaman ki kız öğrenciler alındı bu okulların başarıları düştü. buna ne diyeceksiniz.

01 Eylül 2009 11:27 tarihinde bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com> yazdı:

Ben ögretmenlik yaptim. Hem İngiltere , Turkiye ve DOHA da Arap-İngiliz okulunda.

 

Genc erkek cocuklarin davranislarina bakin. Kız-Erkek ayri okutulan yerlerde.  Genc erkeklerin birbirlerini nasil taciz ettigini görebilirsiniz.  El sakalari nasil yürüyor.

 

Ingiliz Kız-erkek ve gayet serbest okulun ögrencilerine seks dersleri veriliyordu. Korunma yollari. İnanilmaz basarili idiler. Cinsellik sorunlari yoktu. Ögrenmenin en altin caginda cinsellik sorunlari yok idi.

 

Peki sizi DOHA okuluna götürseniz ne görecekler ? Bir kere gizli pornolar. İnternet kırmalar. OpenDNS ler üzerinden. Cocuklar etraflarinda göremiyorlar. Ensest iliskilere meyiller. ÖZellikle İslam ülkelerinde genc erkek kardes ile kiz kardesler ayni oda da yatirilmaz. En sagliklisi hemen evlendirmektir. Ama o dönemler gecti gitti. 

Bu kadar porno bombardimani Dikkat edin. Allah vere de yatirsin. 15-16 yasindaki Ergenler ne yapar ?

 

Peki ögrencilerin birbirleri arasinda yaptiklari cinsel sakalar. Resmen ne sanacaklar ? GAY.

 

Özellikle genc erkeklerin ilk cinsel deneyimleri ne yazik ki kendi aralarında oluyor. Bu arap ülkelerinde bizde de özellikle kapali toplumlarda cok ama cok yaygin bir sürec.

 

Cinsel saplantilar, verimsizlikleri ortada.  Arap ülkelerinde , Türkiye de erkekler arasindaki ters iliski neden bu kadar cok yaygin.

 

GAY ler Avrupa da belli. Ortada. Adamlar GAY iz diyorlar.

Ama Türkiye de , özellikle kapali toplumlarda GAY lik, oglancilik olarak o kadar yaygin ki ?

Ya ensest iliskiler. Basina bile vermiyoruz.

 

Batının sapkınlıgı yerine kendi pisligimiz görüp temizleyelim. İsteyen Dinci yurttaki günlerini hatirlasin.

 



 

31 Ağustos 2009 20:20 tarihinde By_Exx <sessizlik49@gmail.com> yazdı:

Sayın Durali Bu Arkadasda Sistem insanı oldugu için onların görüşü budur ve Halk bilmez anlamaz bu konuları onun icin bu şahısların istekleri olur(sizde Halk oluyorsunuz).Türkiyemize bir bakalım Her olayda bu sistem insanları çıkmadımı önümüze.

Dogruları Hep Karartmadımı böyleleri.Böyleleri Derken küçük görüyorum diye Anlamayın Gerçekten çok sistemli ve erin kökleriniz Var ama Her şeyin sonu gibi sizinde Bitiş zamanınız Geliyor.....

 

31 08 2009 tarihinde Durali Durmaz <duralidurmaz@gmail.com> yazmış: Harika bir cevab, imkansızmış acaba senin canın öyle istiyor diye imkansız görüyor olmayasın. Hayır bir sefer kültürünü taklid ettiğiniz batı bunun farketmiş sizse kalkmış bence imkansız.

Bencede imkanlı ne yapacağız şimdi, bu işlerin size göresi bana göresi mi olur? Hakikat hakikattir aa bana göre böyle aaa yok yok bana göre öyle değil olurmu böyle bir şey. Karşı cinsi tanımak demişsiniz de, biraz açılalım Avrupa'da tanıdı da ne oldu. Gayler, Lezler, Ensestler falan filan.

Kadın ve erkek birbiri için yaratıdı bunu inkar eden yok ve birbirinide tanıyacak haliyle ama belli ölçüler çerçevesinde olacak. Bu ölçüleri belirleyen de "Dünya Görüşüdür"...

Geçenlerde yeğenim geldi yanıma nasılsın falan derken okul nasıl gidiyor dedim. İyi gidiyor amca ama ben sanki boşa okuyorum eğer Başyücelik İslam Devleti kurulursa biz kızlar çalışamıycağız dedi. Bende evet Başyücelik İslam Devletin de erkelerde çalışmayacak dedim. Şaştı suratıma bakıyor , kadının yapacağı işi kadın, erkeğin yapacağı işi erkek yapacak dedim. Meselede burada zaten ruh kökümüze kezzap dökülmüş de farkında değiliz öyle bir his iptalinde yaşıyoruz...


31 Ağustos 2009 09:49 tarihinde Basak Tirnakli <btirnakli@yahoo.com> yazdı:

Gunaydınlar

Turkıyede bunu uygulamanın ımkansız oldugunu dusunuyorum

Kızlar ve erkeklerın bır arada okumaları bence karsı cınsı tanımaları acısından oldukca onemlı

Iyı haftalar

Sevgıler

Basak Erklı

--- On Sun, 8/30/09, Durali Durmaz <duralidurmaz@gmail.com> wrote:
 


From: Durali Durmaz <duralidurmaz@gmail.com>
Subject: {liberal-izmirliler.67217} Erkeklerden ayrı okuyan kızlar daha başarılı
To:
Date: Sunday, August 30, 2009, 6:39 AM

Erkeklerden ayrı okuyan kızlar daha başarılı

 

Kuzey Londra'da bulunan Kız Yüksek Okulu'nda öğrencilerin diğer okullara göre olan başarı grafiğinin gittikçe yükselmesi The Times gazetesine haber konusu oldu.
 

 

http://www.timeturk.com/images/news/290820091638110459471_2.jpgSadece kız öğrencilerin eğitim aldığı okulun başarı grafiği, devlet okulları ve diğer karma okullara göre daha yüksek ve bu grafik gittikçe arayı açıyor. Bu durumun kız ve erkek öğrencilerin ayrı ortamlarda eğitim almasının haklılığını ispatladığını yazan The Times gazetesi, eğitim tablosunda kız okulunun en yüksek dereceler almaya devam ettiklerini vurguladı.

Bu durumun nedenlerini The Times gazetesine açıklayan okul müdürü Bernice McCabe, "Kızlar erkeklerden ayrı ortamlarda eğitim almalarının faydasını görüyor. Bu ortamda kendilerine her şekilde güven duyabiliyorlar. Etrafında erkekler olmadığı için bir davranışta bulunacaklarında erkekler tarafından etkilenmeyeceklerinin farkındalar. Erkeklerin olmadığı bir ortamda kızlar zeki ve kendine güvenmeleri için daha serbest bir ortam yakalıyorlar." görüşlerini dile getirdi.

Sadece erkek öğrencilerin alındığı Royal Grammar Okulu Genel Müdürü Jon Cox da konu hakkındaki görüşlerini aktarmış. Cox, "Kızların olmadığı bir ortamda erkeklerin dikkati dağılmıyor ve derslerine daha fazla odaklanıyorlar. Kızların olduğu bir ortamda dışa açılmaları ve sınıfta söz almaları daha da azalıyor ve söz aldıklarında 'acaba kızlar ne düşünür?' kompleksine kapılabiliyorlar." diye konuştu.

Bağımsız Eğitim Konseyi'nin okulların başarı grafiğini ve sınav sonuçlarını dikkate alarak yaptığı sıralamada ilk on okul içinde 2 erkek okulu ve 1 karma okul bulunuyor. Bunun dışındaki okullar kız ve yatılı okullardan oluşuyor.

Kaynak: CİHAN


--
BETATRON

Dr. Hakkı Açıkalın
Betatron diyoruz. Özellikle de Salih Mirzabeyoğlu’na uygulanan telegram işkencesiyle birlikte gündeme bir ateş topu gibi düştü. Bu konuyu makâleye indirgemek bana uymuyor. Kitabını yazıyorum artık ve içinde yok yok. Her yazdığım bölümü de makâlat hâlinde sunacağım. Sonunda, bu iş Betatron’da Tıbb’a, oradan ideolojik savaşlara oradan da Kumandan'ın şu ânda üzerinde çalışmakta olduğu şâh-eser’e kadar varacak. İnsanoğlunun işi nerelere vardırdığnı ve bunda şeytâniyet’in gücünü teşhîr etmek ayrı bir heyecân.

http://duralidurmaz.blogcu.com/




--
BETATRON

Dr. Hakkı Açıkalın
Betatron diyoruz. Özellikle de Salih Mirzabeyoğlu’na uygulanan telegram işkencesiyle birlikte gündeme bir ateş topu gibi düştü. Bu konuyu makâleye indirgemek bana uymuyor. Kitabını yazıyorum artık ve içinde yok yok. Her yazdığım bölümü de makâlat hâlinde sunacağım. Sonunda, bu iş Betatron’da Tıbb’a, oradan ideolojik savaşlara oradan da Kumandan'ın şu ânda üzerinde çalışmakta olduğu şâh-eser’e kadar varacak. İnsanoğlunun işi nerelere vardırdığnı ve bunda şeytâniyet’in gücünü teşhîr etmek ayrı bir heyecân.

http://duralidurmaz.blogcu.com/







--

 ---------------------------------------------------------
"HAKİKATİN HATIRI ,DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR"
(HZ ALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.