14 Eylül 2009

[anadoluhaber:35296] AB'NİN Balonu Söndü Fakat Gören Yok

AB’NİN BALONU SÖNDÜ FAKAT GÖREN YOK

 

 

            Avrupa Birliği konusunda Türk kamuoyuna anlatılmadık yalan kalmadığını şu kriz nedeniyle bir kez daha anladık. On yılı aşkın bir süredir Avrupa Birliği’nin nimetleri anlatıldı. AB’ye girince sanki sihirli değnek değmiş gibi her şey yoluna girecek, işsizlik önlenecek, hayat ucuzlayacak, dünyadaki ülkemiz sanki bir cennet olacaktı. Aslı astarı olmayan bu yalanlarla yıllarca milletimiz uyutuldu.

 

            2004 yılında AB ile üyelik müzakeresi için tarih alınması halkımıza tam üyelik gibi satıldı, lanse edildi. Sanki bu üyelik müzakeresi zamanı tam üyeymiş gibi her türlü haklara sahip olacağımız halkımıza yutturuldu. Halkımız o kadar ileri gitti ki işsiz çocuklarını Avrupa’ya gönderip hemen işsizlik sorunu ortadan kakacakmış gibi hayaller bile kuruldu.

 

            AB Propagandası Sadece TÜRKİYE’de değil Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde tam gaz gitmişti. Kıbrıslı Türklere söylemedik yalanları bırakmadılar. Sizleri para içine boğacağız dediler. Her aileye çekler verileceği açıklandı. Hatta öyle abartıldık ki çekler her aile fertlerine ayrı ayrı verileceği masalı anlatıldı. Tabiî ki bunların hepsi yalandı. Gerçek olan AB ekonomileri kendi aralarında ülke içerilerinde tam son otuz yıldır. ALMANYA, FRANSA gibi ülkeler Uzakdoğu ve ABD karşısında yenildiler, ekonomileri zora girdi. İNGİLTERE, İSPANYA VE İTALYA kendi sorunlarında azalma değil artık artık çoğalma gözleniyordu. Yani sizin anlayacağınız AB çökme noktasına yavaş yavaş gelmiştir. Yani bu çöken örgütte TÜRKİYE’nin menfaatine ilişkin hiçbir çıkar yoktur. Yalnız amaç ülkemizdeki işsizlik, fakirlik, enflasyon gibi sorunları AB elma şekeriyle uyutmak halkı kandırmaktan başka bir şey değildir. Bunu BOP Eş Başkanı Sayın Başbakan ve tüm AKP ve tüm parti ve sivil toplum kuruluşlarıda biliyor. Ortada büyük bir aldatmaca var. Bu oyuna gelmeyen TÜRKİYE’de yaklaşık yüzde 2-3 lük bir kesim. Bu kesim de ülkemizde Saadet Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Türkiye İşçi Partisi teşkil ediyor. Geri kalan millet horul horul uyuyor/uyutuluyor.

 

            AB Ülkeleri de kendi durumlarından hiç memnun değiller. İşsizlik, enflasyon artmış durumda. Ülkelerindeki genç nüfus azalmış durumda. Bu çökmüş/çökecek topluluğa girince mi biz kurtulacağız. Lütfen artık halkı uyutmayın. Gerçek gün gibi ortada. AB’ye girebilmek için KIBRIS’ı da gözden çıkardılar. Hatta verdiler. Sanki AB kazanımları KIBRIS’ın elden çıkmasına değecek gibi. Başımızdakilerin derdi AB’ye girmek falan değil. Zaten girilse de bir faydası yok. Sadece halkımızı uyutmaktan başka bir işe yaramıyor.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

14.09.2009

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.