14 Eylül 2009

[anadoluhaber:35297] Amerika'nın (NATO'nun) Aynı Taktiği Kullan İşin Bittiğinde At

AMERİKA’NIN  (NATO’NUN) AYNI TAKTİĞİ KULLAN İŞİN BİTTİĞİNDE AT

 

 

 

            NATO Genel Sekreteri Joap de Hoop SCHEFFER, AFGAN Devlet Başkanı Karzai’nin değişmesi gerektiği, yönetiminin yıprandığını söyledi.  Bu bizleri Amerika’nın (Emperyalizm)  kullan işi bittiğinde kullan at yöntemini tekrar kullandığını ve kullanacağını gösterdi.Tabi  bu açıkça müdahale gibi  gösterilmeyip, gizli polimlerle oynanıp o ülke/ülkelerde çeşitli siyasal/ekonomik olaylar çıkarıp o hükümet yıpratılıyor, sonra esas ABD’yi maşa olarak kullanan katil Siyonist İsrail arka plan olarak halka en fazla iki seçenek sunuluyor. Hangisini seçersen seç. Bu iki parti o ülkelerin karşı taraflı halklarına iki ayrı parti kurdurularak halka sunuluyor. Bilgisiz halk kendi siyasi görüşünü savunan partiye  oy veriyor. Değişen bir şey yoktur. İki partide ABD (Esasen İSRAİL’in BOP Projesi’ni), yayılma politikalarını ikame/uygulayacak parti seçilmiş olacaktır. Özet olarak her iki partinin de iç ve dış politikaları  ABD/İSRAİL eksenlidir.

 

            ABD kendi yayılmacı politikalarını seçer, onu siyonist yahudilerin yardımıyla iktidara getirir. O Politikacıyla işi bittiğinde  tabiri caizse çöpe atar.

 

            Biz Türk Milleti olarak ve tüm dünya milletleri bu oyunu bilelim; birbirlerinin karşılıklı işbirlikçisi ABD/İSRAİL’in bu oyununa gelmeyelim.

 

Selam saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

14.09.2009


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.