[anadoluhaber:35360] Muhbir Memur


Erdoğan. STALİN mi ? HİTLER mi ? 0luyor.
Saygılarımla Nihat Eski                                   Muhbir Memur Ceza Almayacak

Haber: Muhbir Memur Ceza Almayacak
Resmi büyütmek için tıklayın
 

Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik'te Yapılan Değişiklikle Memurlara İhbar Yükümlülüğü Getirildi.

Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle memurlara ihbar yükümlülüğü getirildi.

Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yönetmeliğin ''Müracaat'' başlıklı üçüncü kısmının başlığı ''Müracaat Hakkı ve İhbar Yükümlülüğü'' olarak değiştirildi. Bu bölümde yapılan değişikliğe göre, devlet memurları, görevleri sırasında haberdar oldukları konusu suç teşkil eden durumları yetkili makamlara bildirmekle yükümlü olacak.

İhbar yükümlülüğünü yerine getiren devlet memurlarına ihbarlarından dolayı ceza verilemeyecek, doğrudan veya dolaylı olarak hizmet koşulları kısmen de olsa ağırlaştırılamayacak ve değiştirilemeyecek. (Anadolu Ajansı) 19.09.2009 09:59 [1762269]

--
   .




- Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı var olmalarının Yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK          

NE  SAĞ, NE SOL,                
KEMALİZM  EN  GERÇEKÇİ  YOL,
NE  MUTLU  TÜRK'ÜM  DİYENE
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.