30 Eylül 2009

Bu Yemeğe Dikkat !..

Bu Yemeğe Dikkat !..

Türkiye'nin ünlü iş adamları ile Cumhuriyet Halk Partisi lideri ve kurmayları Rahmi Koç Müzesi'nde akşam yemeğinde buluştu. Ekonomi ve siyasetin konuşulduğu ve 2 saat 45 dakika süren yemek çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, iyi düşüncelerle yola çıktıklarını ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunduklarını ifade etti.

 

Bu yemeğe dikkatTürkiye'nin ekonomisine yön veren iş adamları Hasköy'deki Rahmi Koç Müzesi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Rahmi Koç'un organize ettiği yemeğe Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Boyner Holding Murahhas azası Cem Boyner, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı (TÜSİAD) Arzuhan Doğan Yalçındağ, İSO Başkanı Tanıl Küçük, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve oğlu Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'la birlikte 12 iş adamı katıldı. Muhalefet Partisini temsilen ise CHP lideri Deniz Baykal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu ve eski hazine müsteşarı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak katıldı. Yemekte davetlilere tavuk çorbası, bonfile, browni tatlısı ve somon ikram edildi.

CHP'liler yemeğin verildiği Rahmi Koç Müzesi'ne özel otomobilleriyle gelirken, iş adamları deniz yoluyla müzeye ulaştı. Siyaset ve ekonominin konuşulduğu yemek tam 2 saat 45 dakika sürdü. Yemek çıkışında Deniz Baykal aracının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rahmi Koç'un davetlisi olarak yemeğe katıldıklarını ifade eden Baykal, iyi düşüncelerle yola çıktıklarını söyledi. İş adamlarının Mayıs ayında iktidar partisiyle yemekte buluştuğunu hatırlatan Baykal, "Bu tarz yemeklerin faydalı olacağına kanaatindeyim. Yemekte siyaset ve ekonomi konusunda görüş alış-verişinde bulunduk" diye konuştu.

Kaynak :  CİHAN


 



__________ Information from ESET Smart Security, version of virus signature database 4468 (20090929) __________

The message was checked by ESET Smart Security.

http://www.eset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.