5 Ekim 2009

[anadoluhaber:35541] Statükonun şeriatı yazıma gelen cevaplar (1)

Hayrola Ahmet bey.......?.......

Ampul partisini tutmadigini soyleyerek kimleri kandirmaya

calistigini degil,amacinin ne oldugunu sormak isterim....-)))))

Kurt aciliminin fiyasko ile sonuclanacagini kestirdinde ampul

partisine saldirmaya basliyacaksin,bunun hazirligindamisin ?...

Sagdan soldan gelen seslerden anlasildigina gore Kurt

ayrilikcilar ile dinci yobazlarin ittifaki oldukca sarsilmis

ve dagilmaya yuz tutmus gorunuyor..-))))))

 

xxxxx Bey
Ben milli takımdan başka takım ve milletim ve ülkemde başka parti tutmam. Ülkem için her zaman neyin daha doğru ve hayırlı olduğuna bakarım. Sizin gibi pek çok kişi de bir tarafa angaje olmuş düşüncelerle hareket ettikleri için anlayamıyor ve önce bir düşman belirleyip sonrada pire için yorgan yakar gibi o düşman dediğinizi imha için ülkeyi devleti milleti yakıyorsunuz. Benim dostum da düşmanımda ülke konuları söz konusu olduğunda ülke için hayırlı olanı tercih dışında asla bir tarafa kaymadı ve bundan sonrada kaymaz inşallah

.
Prensibim Hz..Aliye ait olduğunu okuduğum şu sözlerdir.
İnsanlar içinden bir gerek mümin gerek fasık lider gerektir. O lider sayesinde o diyarda adalet sağlansın. Yollar emniyete kavuşsun. Ticaret ve meşveret artsın. Gerek mümin gerek fasik gerekse kafirler bir arada barış içinde yaşasınlar ve Allahın kendilerine takdir ettiği ömrü diladikleri gibi özgürce yaşabilsinler. Ve bu dünyadan gittiklerinde Allahın huzurunda hiç bir mazeretleri olmayacak şekilde herkes kendi hesabını versin.


Benim dostum veya düşmanımda yoktur. Herkes İster Allah’ı bilsinler ister inkar etsinler. Sadece ülkemin ve insanlarının adalet, özgürlük, eşitlik ve ve demokrasi içinde huzur ve güvenlikli olarak geçimlerini sağlayıp kendi gönüllerince yaşamalarıdır. Ne kimseye karşı aşağılık duygusu ile ondan üstün olmak arzum nede kimseden geri kalacağım endişe, kaygı ve korkum yoktur. Az ile geçinip şükür eden fazlasında da gözü olmayan sıradan insan olmayı ben Allah katında şeref sayarım. İnandığım Peygamber fakrı fahri buyurdu. (Fakir gibi yaşamak iftiharımdır) Adalet konusunda ne mümini kafire ne de kafiri mümine tercih ederek adalet terazisini şaşmam şaşmaktan da Allaha sığınırım. Az önce başka bir gruba yazdığım yazıyı gruplara göndermeyi düşünmüyordum. Madem sizde sordunuz onu da gruplara göndereyim oradan okursunuz.
Saygılar.

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.