7 Ekim 2009

[anadoluhaber:35568] 'Kemal abi' muhaelefete geçti

'Kemal abi' muhaelefete geçti Tarih 07 Ekim 2009, 07:11 Editör HaBeR oNaY

Maliye Bakanlığı'ndaki sözleri ile gündemden düşmeyen kabinenin ''Kemal Abisi'' muhalefete geçti.

Maliye Bakanlığı koltuğundaki icraatları ve sözleri ile hatırlanan ''Kemal Abi'' muhalefete geçti. Unakıtan ne Ankara'ya, ne de seçim bölgesine uğruyor. Ahsen Yenge de kardeşinin görevden alınması nedeniyle kızgın...

Maliye Bakanlığı koltuğundaki icraatları ve sözleri ile hatırlanan, oğlunun ''Likit yumurtası' kızının şirkeri ve eşinin ''Rabim Clevland dedi'' sözleri ile de gündemden düşmeyen kabinenin ''Kemal Abisi'' muhalefete geçti.

Ankara'ya çok az uğrayan, yerel seçimin kaybedilmesinden sonra seçim bölgesi Eskişehir'e de gitmeyen Unakıtan'ın, bakanlık görevinden sonra AKP kongresinde MKYK'ya da alınmaması dikkat çekti. Unakıtan ile birlikte bakanlık koltuğunu kaybeden Hüseyin Çelik ve Kürşat Tüzmen ise MKYK üyesi oldu. 
1 Mayıs 2009 günü bakanlıktan ayrılan ve TBMM'ye de ender gelen Unakıtan, Meclis'in açılış törenine katıldı ancak akşam yapılan resepsiyonda bulunmadı. Unakıtan günlerini İstanbul'da geçiriyor. Eşi Ahsen Unakıtan ile birlikte hiç kaçırmadığı Ankara'daki Büyükelçilik resepsiyonlarına da artık uğramıyor.
''SAĞLIĞIM İYİ'' MESAJI ERDOĞAN'A         Devamı>>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.