5 Ekim 2009

Siyonist Emperyalist İktidarlar

İktidarlar gelir geçer ama değişmez alınyazısı insanlarımızın.Değişen iktidar yüzleri olur da, değişmeyen bir talihtir insanlarımızın.Sömürü ve kölelik devam eder.İktidarlar muktedir değillerdir.Muktedir olan Siyonistler karşısında yapacakları fazla bir şeyde yoktur aslında.

 

Cem Hakko’nun dediği gibi “ kim gelirse gelsin biz Yahudiler patron, Türkler ise işçimiz(kölemiz)siniz ” unutmadık bu söylemi.Aslında gözler önünde söyledikleri de.

 

Geçen gün yeniasya yazarlarından Cevher İlhan “ AKP iktidarının İsrail Tezadı… ” diye yazdı.Nasıl “one minute” gibi çıkışlara rağmen İsrail’e ihaleler verildiğini ve İsrail’in beslendiğini yazdı.Evet haklı yazılarına destek veriyoruz.AKP’ yi iktidar yapan halk değil, diğer iktidarlar gibi Siyonist ve emperyalist çevrelerdi. Hasılı Erbakan Hoca’ya koalisyonu çok gören kirli ve derin Siyonist uşaklar AKP’ ye büyük ağabeylerinin susun işaretleriyle gıklarını çıkarmamaktalar. Hoca’ya tahammül edemeyenlerin AKP’ ye ses çıkarmamalarında ki temel etken sömürü düzeninin devamıyla ilgilidir.

 

AKP hükümeti İsrail’le ilişkileri en yoğun hale getirmiştir. Çıkışlarıyla zevahiri kurtaran başbakan, aslında girişemediği bir ekonomik ve siyasi savaşında gerçek bir mağlubudur. Dün Ergenekon adı verilen derin yapılanmaları kullananlar bugün onlardan daha fazla çıkar sağlayacaklarına inandıkları “ Ilımlı İslam ” “AKP İktidarına ” desteklerini sürdürmektedirler.

 

Şayet Sayın Erdoğan, Siyonistlere karşı ülke çapında hiçbir ihale vermemiş ve toprak alımına göz yummamış olsaydı, iktidarını mezarda devam ettirirdi. Suikast timi Mossad O’ nu havada karada yok ederdi.

 

Siyonist Mossad, İran ve Türkiye Bilim adamlarını de sinsice katletmeye devam etmektedir. ASELSAN’ da ki katliamları ne çabuk unuttuk. İran’ın barışçıl anlamdaki nükleer enerji üretiminden rahatsız olan İsrail’ in kendisi daha yeni Gazze’ de kitle imha silahı kullanmadı mı? Hasan Ahmet (Evliyaoğlu) Yazdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.