T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36090] Sevgili Sivilay Abla, Sağlık Bakanı domuz gribine karşı aşı olun diyor, Başbakan "aşı olmam" diye çıkışıyor.

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Sağlık Bakanı domuz gribine karşı aşı olun diyor, Başbakan “aşı olmam” diye çıkışıyor. Doktor olan Bakan olduğu için haliyle biz aşı olacağız ama Başbakan’ın bu itirazının sebebini de merak etmedik değil. Sebep ABD’nin aşılarla bizim kökümüzü kurutmaya çalışması olabilir mi? (Mahmut Sınmazoğlu)

Cevap:
Sevgili Mahmut, sorun üzerine derinlemesine bir araştırma yaptırdım. Küçük Tayyip Erdoğan’ın öğrencisi olduğu yıllarda Kasımpaşa İlkokulu’nun yöneticileriyle ve bu okula aşıya giden hemşirelerle iletişime geçtim. Çok çarpıcı bilgiler edindim. Küçük Tayyip aşıdan fena korkuyormuş. Hemşireler kolunu bacağını kıstırıp öyle aşı yaptıklarını çok iyi hatırladıklarını söylediler. Hatta bir tanesi kaşındaki yara izinin bu mücadele sırasında ortaya çıkan arbededen kalma olduğunu ifade etti. İşte “yaptırmıcam işte, banane” o günlerden kalma aşı fobisinden kaynaklanıyor.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.