18 Kasım 2009

[anadoluhaber:36121] Kampanya "Yargı'da Telekulak Krizi"

DİNLEME TALEBİ SAVCI ÖZ'DEN

Adalet Bakanlığı; yargı mensuplarının dinlenmesi ile ilgili talebin, ergenekon savcılarından geldiğini açıklamıştı. Savcıların müfettişlere ilettiği o listede 56 hakim ve savcı vardı.

HSYK'NIN YENİ PLANI MI?

İddiaya göre; Ergenekon savcılarının bu talebi, O'nları görevden almak isteyen HSYK'ya yeni bahane oldu. Bu bahaneye kamuoyunun inandırılması; bunun için de büyük bir kampanyanın başlatılması gerekiyordu. Öy
le de oldu. Kampanya başlatıldı. Adına da "Yargı'da Telekulak Krizi" denildi.

TASFİYEYE DİNLEME KILIFI MI?

İddialara göre; açıklamalarla gerginleşen süreç, HSYK'nın güz kararnamesine kadar sürecek. HSYK üyeleri, toplantılarda konuyu dönüp dolaştırıp, yargının dinlenmesine ve bu dinlemelerden doğan rahatsızlıklara getirecekler. Sonra da dinleme talebinde bulunan ergenekon savcılarını görevden almak isteyecekler.

HUKUKÇULAR: YARGIYA BASKI OLUR

HSYK'nın dinlemeler sebebiyle 3 savcıyı hedef tahtasına oturtacağı iddia ediliyor. İlk isim, her zamanki gibi savcı Zekeriya Öz. Diğerleri ise Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın.

İddialara göre; ergenekon savcıları ile birlikte, faili meçhulleri araştıran Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak'ı da görevden almak isteyecek.


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.