20 Kasım 2009

[anadoluhaber:36168] Sevgili Sivilay Abla, kendisinden olmayanı 'satılmış' olarak görme sendromunun açıklaması nedir?

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Türkiye’de çok sık görülen bir insan tipi var. Herkesin kendileri gibi düşünmek zorunda olduğuna inanıyorlar. Farklı düşünen, farklı şeyler söyleyen, yazanlar muhakkak ruhunu düşmana satmıştır. ABD’den ya da en iyi ihtimal AB’den para alıyordur. Ablacım merak ediyorum, ruh ve sivil hastalıkları ilminde kendisinden olmayanı ‘satılmış’ olarak görme sendromunun açıklaması nedir? (Fahrettin Kerimoğlu)

Cevap:
Sevgili Fahrettin, hoşlanmadıkları fikirlere sahip kişilere satılmış diyenler, esasında ruhlarını çok önceden satılık ruhlar pazarında satışa çıkarmış, alan çıkmayınca fiyatı yarıya düşürmüş, sonra yine düşürmüş ve yine düşürmüş yine de bir alıcı bulamamış, kısacası beş para etmeyen insanlardır. Bu eziklik sözünü ettiğin algı bozukluklarına neden olmaktadır. Akılları fikirleri ruhlar pazarında dönen paradadır. Kendilerinden daha yetenekli insanların pazarda ne kadar edeceğinin hesaplarını yaparak haset ederler. Üç-beş sente tav olmaya hazır oldukları bir serbest pazarda, binlerce dolara para demeyeceklerin kesinlikle bu işe hayır diyemeyeceklerine iman ederler.

Tek çözüm bir hayırseverin çıkıp bunlara toptan bir fiyat vermesi, kimseye zarar veremeyecekleri bir yerlerde istihdam etmesidir. Yoksa bunlardan rahat yok.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.