19 Kasım 2009

[anadoluhaber:36185] CHP'nin Deniz Feneri hakkındaki suç duyurusu takipsizlikle sonuçlandı

CHP'ye 'Deniz Feneri' şoku!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri hakkında yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.

CHP Genel Başkanı Baykal'ın, "Derneğin kaynaklarını kamu yararına kullanmayarak derneği zarara uğrattıkları" gerekçesiyle yaptığı suç duyurusu, savcılık tarafından "Kovuşturmaya yer olmadığı" yönünde karar verilerek takipsizlikle neticelendirildi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın, 2009/87048 soruşturma, 2009/50135 karar nolu 07.10.2009 tarihli kararı şöyle: "Müştekiler CHP ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Deniz Feneri Derneği yöneticileri hakkında, derneği zarara uğrattıkları iddiasıyla yapmış oldukları şikayet nedeniyle yapılan soruşturma sonucunda, dernek yöneticilerinin, derneğin gelirlerini kamu yararı dışında harcadıkları ve bu kasıtla hareket ettiklerini gösterir aleyhlerine kamu davası açmaya yeterli bir delil olmadığı için dernek yöneticileri hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiştir."



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.