21 Kasım 2009

[anadoluhaber:36192] Kafesin kapısı açık kalmış, Cunta dışarı kaçmış -izle

Kafesin kapısı açık kalmış, Cunta dışarı kaçmış

İZLE: habermerkezi


Türkiye'yi derinden sarsmayı planlayan Cunta, Kafes Eylem Planı'nda, gayrimüslim mezarlıkları'nın tahrip edilmesi ve gayrimüslim okullarına tehdit içeren mektuplar gönderileceği anlatılıyor.

Son beş ayda 100′e yakın gayrimüslim mezarının tahrip edildiği ve bazı azınlık okullarına da tehdit dolu mesajlar içeren mektuplar gönderildiği ortaya çıktı.

Demokrasiyi ve iktidardaki partiyi yıpratmayı inançları insanları kamuoyu nezdinde ve uluslararsı platformda cani olarak göstermeyi, küçük düşürmeyi ve psikolojik olarak yıkmayı amaçlayan Silahlı Terör Örgütü Ergenekonun güdümündeki Cunta, Kafes eylem planını yürürlüğe koydu mu?

Plan Mart 2009 tarihli. Kafes'te net olarak "gayrimüslim mezarlıklarına yönelik eylemler yapılacak" diye yazıyor. İşte bu husus çok önemli. Çünkü, son 5 ayda İstanbul Zeytinburnu'da bulunan Rum Mezarlığı defalarca tahrip edildi…

Balıklı Rum Vakfı Başkanı Dimitri Karayani provokatif amaçlı saldırılara tepkisini böyle dile getirdi.

Vakıf Başkanı Karayani'ye göre rum mezarlarına saldıranların gayesi Türkiye'yi yurt dışında zor durumda bırakmak.

Tıpkı Karayani'nin söylediği gibi olmuş. Saldırıların hemen ardından birileri olayı Avrupa Birliği'ne taşımış. Birlik de, "Türk Dışişleri'ne neler oluyor?" diye sormuş.

Yaşanan olayların ardından vakıf mezarlıkta bir dizi tedbir almış.

İddialara göre, bu döküman, kan donduran eylem planının hayata geçirildiğini ispatlayan bir başka delil. Planda, gayrimüslimlere ait okullardaki, öğrenci öğretmen ve velilerinin tehdit edileceği açıkça geçiyordu. Üsküdar'daki, bir ilköğretim okuluna geçtiğimiz günlerde "Temel Malatyalı" takma adıyla, bu 2 sayfalık, tehdit mektubunun gönderilmiş olduğu ortaya çıktı.

Taraf Gazetesi'ne açıklama yapan, Fener Rum Patrikhanesi avukatı Kezban Hatemi çok önemli bir noktaya dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde bir Rum Vakfı'na ait bütün bilgisayar ve kayıtların çalındığını açıkladı. Olayın ardından büyük tedirginlik yaşandığının altını çizdi.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.