19 Kasım 2009

[anadoluhaber:36202] BASIN ACIKLAMASI

19 - 20 DÖNEM MİLLETVEKİLİ DYP ESKİ GENEL SEKRETERİ TEVFİK DİKER, DYP GENEL BAŞKANI AV. ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ'E GİTTİ, SORDU, KONUŞTU VE YAZDI. İŞTE O YAZISI;
Ankara kulislerinde son günlerde bir iddia veya biz ona dedikodu diyelim aldı başını gidiyor.
ANAP, DP birleşmesi sonrası bazı partililer DP ve DYP yöneticilerine, “DP, DYP neden birleşmiyor, iki Kırat olur mu? “diye soru sorduklarında bazı DP’ liler, “ DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, birleşme için 6 trilyon verirseniz olur. Biz bugüne kadar kesemizden çok paralar harcadık diyor.” diyorlarmış.
DYP Genel Merkezi’ ne bir ziyaret yapmıştım.
Ziyarette yaşadığım bazı olayları kamuoyuyla paylaşmıştım.
O ziyarette DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, “ Sayın Genel Sekreterim, bazı DP’ liler çok çirkin politika yapıyorlar. İftira atıyorlar. Benim için partiyi satacak diyorlar. Bunu söyleyenler şerefsizdir.” Demişti.
Bugünlerde bu çirkin iddia tekrar ısıtılarak kulislerde gündeme getirildi.
Bu konuyu Özaçıkgöz’ e tekrar sordum.
Özaçıkgöz, “ Bu iddiayı yeni duymuyorum. İki buçuk yıldır bunu söylüyorlar. Teşkilatlanmamızı da bu şekilde önlemeye çalıştılar. Bu iddialar geçen sene de benim kulağıma geldi. Sitemizde şunu yayınladık DYP’ yi ve bizim inançlarımızı satın alabilecek bir paranın ne Türkiye’ de ne de dünyanın başka bir ülkesinde tedavülde olmadığını söyledim. Aynı şeyi tekrarlıyorum. Meydan okuyorum. DP Genel Başkanı Cindoruk, dâhil hepsini istedikleri bir TV kanalında açık oturuma davet ediyorum. Ayrıca, bu iddialarla ilgili şahitlik yapacak olanlar varsa derhal benimle temas etsinler. İddiacılar hakkında tarihin en büyük tazminat davasını açayım.” Dedi.
DYP’ nin bir eski Genel Sekreteri ve Milletvekili ayrıca Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Genel Başkanı olarak bazı DP ve DYP’ lilere yönelik yapılan bu çirkin politikayı ve iftirayı içime sindirmem mümkün değildir.
Lütfen siyaseti temiz yapalım.
Çamur at izi kalsın politikasını yapanlar bir gün aynı şeyle karşılaşırlarsa şaşırmasınlar.
Son sözüm; “Güneş balçıkla sıvanmaz.”

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.