25 Kasım 2009

[anadoluhaber:36251] Hükümeti suçlamanın dayanılmaz kolaycılığı

Yine çeteleri, Yargıdaki, Ordudaki, terslikleri hiç umursamayanların sürekli programlanmış gibi hükümete saldırmaları ve ülke için her biri kıyamet etkisi yapması gereken milletimize kurulmuş ve kurulmaya devam eden tuzakları görmezden gelmeleri anlayabilmeye uğraşıyorum. Ama anlayamıyorum. Çünkü bazı meseleleri anlamak zaten mümkün olmuyor. İki general rütbeli askerin Hudson da ABD’li yetkililerce, PKK lider kadrolarının derdest edip teslim etmek teklifine aman sakın haa bu AKP ye yarar diye karşı çıkmaları falan nasıl kıyamet koparmazda hükümetin ABD işbirlikçisi olduğu iddiaları hala gündemde tutulabilir anlamakta zorlanıyorum.

Asker üniformalı generallerin PKK’lılar ver dese veren verme, bu AKP ye yarar deyince vermeyen yani sözlerinin bu derece geçtiği ABD nasıl oluyor da onların kendilerini değil de AKP’yi tutuyor. Neden bunu sormak yerine ver şu PKK’lıları da bu işi bitirelim demeyenlerin ordu malı silah ve cephanesi çetelerin gömüsünden çıkınca meğer onlar boru imiş diye kabullenip neden hiç sesleri çıkmıyor.

Hükümet ekonomiyi batırmış. Sanırsınız ekonomi okyanuslarda yüzen bir transatlantik idi de bu hükümet onu Titanik gemisi gibi buz dağına çarpıp batırmış. Halbuki geminin her taraftan su aldığı ve batmak üzere olduğu için sorumluluğu bu hükümetin sırtına yüklemek amaçlı bu hükümetin kuruluşuna PKK lider kadrosunu teslim etmek isteyenler ile teslim almak istemeyenlerin bilerek ortaklaşa bu hükümeti suçlamak için iktidara getirdiklerini niçin kimse görmek istemiyor.

Daha yakın zamanda 1 milyar dolar hibe ya da 7,5 milyar dolar borç vermek karşılığında Karadeniz’deki limanlarda dahil tüm hava alanlarımıza ABD el koyacaktı. Bugün hükümeti yerden yere vuran Mason ve Siyonist basın bu parayı almazsak batarız ölürüz biteriz diye feryat figan başlıklar atıyor bu parayı al, liman ve hava alanlarını da ABD ve müttefiklerine aç diyorlardı. Diğer taraftan batı basını Türkiye’yi karikatürlerinde dansöz olarak çizip oynatıyor ve orasına burasına para tıkıştırıyorlardı. Hükümet yeni idi ve tam takır bir bütçe teslim almıştı.

O parayı oyaladı ama ne hibe nede borç olarak almadı. Daha yeniler de dünya ekonomik krizi patladı. Alman Deutsche bank Türkiye 110 milyar dolar borç bulamazsa batar diye sözüm ona bilimsel araştırmalar yapıp sonucunu ilan ederek Türkiye piyasalarını paniğe sürüklemeye çalıştı. Malum hükümet aleyhtarı çete severler medyası ve bürokrat korosu yeni müzikler besleyip yeni notalar ile eski geleneksel çığlıklarını daha yüksek perdeden atarak ağlar numarası yaparken için için bu sefer bu hükümeti kesin götürürüz diye de zil takıp oynuyorlardı. Bir taraftan da Almanları bastır diye kışkırtıyor ve kapalı kapılar ardından da o paranın bir kısmını bize yüksek faizle verdirmeyi görüşüyor ortak yeni medyalar kuruyorlardı. Hükümet o parayı da almadı ve batmadı. Türkiye geleneksel olarak boynuna geçirilmiş IMF ipi çekilince nefessiz kalır boğulmak yerine ne verirlerse alır imzayı atar ve battıkça batardı. Yine bu hükümetten dolayı midelerine kramplar giren çıkar çevreleri ve çeteleri ellerindeki Siyonist ve mason basın üzerinden baskılıyor. IMF ile anlaşmazsak batarız ölürüz diye ağlayıp feryat etmeye başlamışlardı. IMF de boynumuzdaki ipi sıkarak geleneksel ağır şartlarını masaya sürüyordu. Hükümet bir süre oyaladı. Başka kaynaklar aradı ve buldu, sonra da IMF’ye sizin şartlarınız ile değil bizim şartlarımızla anlaşma yaparız dedi. IMF ise bizi boğazlayamayacak anlaşmaya yanaşmadı ve teklifinde ısrar etti. Türkiye masadan kalktı ve batmadık. Devletin tüm organları ve medya içeriden, batılıların tümü dışarıdan bastırmaya ve hükümeti düşürmek için kanlı katil çeteleri ile sabotajlar planlamaya başladılar. Başbakanın zırhlı arabası için 30 santim ‘ı çeliği anında eriten lav silahları gömülerden çıkarıldı. Başbuğ bile bunlar bizim silahlar kim çaldı diyemediğinden bunlar boru dedi. Hükümet boruya da gelmedi. Bu hükümet ilk defa emperyalizme ve onların içerideki asker yargıç medyacı, bankacı mason ve Siyonistlerine direnip Milli istiklal savaşını başarı ile sürdürüyor. Her şeye burun kıvıranlar Siyonizm’in ve emperyalizmin öz çocuğu İsrail CB. Şimon Perezi fırçalamasına bile hükümet aleyhtarlarının nerede ise hah şimdi hapı yuttular şimdi dünya öcüleri bunları yer diye bir zil takıp oynamadıkları kaldı ve hükümeti azarlayarak öcülere de yağ çekip onu atta bizi al diye yalvarmaya başladılar.  Hükümete de ne vuruyorsun adama o bizim abimiz olur.

Bizde seni düşürür Menderes gibi asar. Ya da Atatürk ve Özal gibi zehirleriz demeye getirdiler.

Bence bu hükümete saldıranlar gittikçe daha fazla deşifre oluyor ve kendilerine yazık ediyorlar. Üstelik ne yapılması gerekirdi siz olsanız ne yapardınız sorusuna da hiç utanmadan bu gitsin de yağma hasanın böreği nasılsa bize de yağmadan bir şeyler düşer kasada epeyce çalınacak para birikti diye düşündüklerini de açığa vuramadıklarından sadece yine aynı şarkıya devam ettiler. Bu arada eski kadim patronları ABD için, Bu hükümet bizim patronumuz ABD ye göz kaş ediyor diye adını çıkarmaya çalışıyorlar.

Sizler çok yaşayın emi, milletimiz sizler sayesinde nasıl pered atılır nasıl sırt üstü yatılır diye ders vermeye kalkışanları ibretle seyir ediyor. Sizler en iyisi bu başbakanın kuyruklarda aylarca sıra beklemeyi kaldırdığı hastanelerden birine gidip beş liralık Talcit’i bedava yazdırıp istediğiniz eczaneden parasız alıp arada bir tane çiğneyin mide ekşimelerinizi bastırır. 

Dostluk bu günler içindir. Bu tavsiyem için teşekküre falan gerek yok.

Milletimiz de halka hizmet hakka hizmettir felsefesi olduğu için teşekkür bile beklemeyiz ve beklemeden çalışan hükümetleri de devlet adamlarını da takdir ederiz.

Selamlar

A.D.Şimşek


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.