T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:37127] Profesör Mustafa Erdoğan Özgür Eğitim Sen Üyesi oldu

Profesör Mustafa Erdoğan Özgür Eğitim Sen Üyesi oldu
03.01.2010

 Türkiye’nin ilk ve tek sivil sendikası olma özelliğine sahip olan Özgür Eğitim-sen, sivil, demokrat ve özgürlükçü yapılanmasıyla yoluna devam etmektedir. Özgür Eğitim-sen Türkiye’nin en saygın akademisyenlerini bünyesine dâhil etmeye devam ediyor. Prof Dr. Atilla Yayla, Doç. Dr. Berat Özipek. Doç. Dr. Bilal Sambur, Doç. Dr. Vahap Coşkun ve adını buraya yazamadığımız birçok değerli akademisyenin sendikaya katılımından sonra şimdi de ülkemizin değerli aydınlarından Profesör Mustafa Erdoğan Özgür Eğitim Sen’e üye olmuştur.

Mustafa Erdoğan, Anayasa Hukuku Profesörü, Liberal Düşünce Topluluğu’nun kurucusu ve Star Gazetesi yazarıdır.

Mustafa Erdoğan, başta Atilla Yayla olmak üzere bir avuç arkadaşıyla en zor zamanlarda bile konuşmaktan çekinmeyen ve bedel ödeyen mümtaz bir şahsiyettir.

Özgür Eğitim Sen Mustafa Erdoğan’ın katılımıyla daha çok güçlenmiştir.
Özgür Eğitim Sen’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Sivil Düşünce

Habere Ait Yorumlar                                                               Yorum Ekle

buna sevindim işte.

bu gece çok bungundum çook.. bildiğiniz gibi değil. bu haberi duyunca biraz sevindim.. mustafa hocaya koskocaman bi deli aferini be.. saygılar hocam..sevgiler hocam.
veysel menekşe tarafından gönderildi.     03.01.2010

hayırlı olsun

türkiyenin gerçek akedemisyenlerinin tercihinin özgür eğitim -sen olması çok güzel..bu derece saygın isimlerin bu sendikaya üye olmaları sendikalara güveni kalmamış olan bileri sendakalara bir şans daha tanımaya zorluyor.yola devam özgür eğitim sen umutlanıyoruz.Allah yardımcınız olsun.
hayrettin olcay tarafından gönderildi.     03.01.2010

HOCAM HOŞ GELDİNİZ

AKL-I SELİM NEYİ GEREKTİRİYORSA O OLMALIDIR. HAKİKATLER ERGEÇ ANLAŞILACAKTIR. ÖZGÜRLÜKÇÜ SENDİKAL MÜCADELEYE İHTİYAÇ VAR.
ALİ VEELİOĞLU tarafından gönderildi.     04.01.2010

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.