[anadoluhaber] BAŞBAKANDAN MÜTHİŞ DERS - ORDUMİLLET YENİ

BAŞBAKAN'IN MÜTHİŞ İSLAMİ-İNSANİ DERSİ!

Bakî Aytemiz
03.12.2010



Yahudi'lerin işgal ettiği Müslüman topraklarında yangın çıktı.


Yangın o denli büyük ki, bir türlü kontrol edilememekte.


Yumurtasını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen Yahudi'nin işgal ettiği toprakların bir bölümündeki bu orman yangını acaba neye işaret etmekte? Nasıl gelişmelere sebep olmakta?


3 Aralık Cuma günü, Akşam gazetesinin internet sitesinde yer alan ilgili haber:


Erdoğan, konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye'nin İsrail'e yangın söndürme uçağı göndermesinin iki ülkenin gerilen ilişkilerini nasıl etkileyeceği yönündeki soruna Erdoğan şu yanıtı verdi:


"Bizler böyle bir taleple yangın söndürücü uçaklar istenince burada gerek insani gerekse İslami olarak böyle bir görevi yerine getirdik. Bu bizim tabi tarihi noktada da aldığımız terbiye bu geleneklerimiz icap ettiriyor. Burada biz her zaman söylediğimiz gibi insanlar var burada bir doğa vardır... Şu anda uçaklarımız orda. Tabi böyle bir olay nedeniyle geleceğe yönelik İsrail Türkiye ilişkilerinde ne olduğu konusunda tabi sayın Netenyahu bizi teşekkür için aradılar. Türkiye'nin böyle bir dönemde yaşadıkları bu yangın olayına karşı gösterdiği ilgi sebebiyle bunun geleceğe yönelik ilişkilerde de olumlu bir vesile teşkil etmesi taleplerini de telefonlarında ifade ettiler. Ama bizim biliyorsunuz bu konuyla o konuları birbirine karıştırmamak ve taleplerimiz zaten bizim beliydi., bu talepler çözülmediği sürece münasebetlerimizin geçmişteki gibi olamayacağını da ifade etmiştik. Bu taleplerimizin bir kısmı yerine geldi. Gelmeyen neydi özür meselesi bir de tazminat konusu. Bunların çözümü gerekir dedik. Bunun halli geleceğe yönelik olumlu bir sürecin başlamasına tabi ki vesile olabilir. Ama bunun halledildiğini görmemiz şart. Temenni ederim ki bunun halli yolunda adımlar atılmış olur."


"Sayın Başbakan gayet mühim insanlık dersi vermiş, ahlak, terbiye, namus dersi vermiş; medeniyet, kültür, tarih dersi vermiş; imani-islami ders de vermiş."


Tam da böyle diyecekken, hafızamız canlanmaya başlamasın mı?


Tazelenen hafızamızla birlikte sormak ihtiyacı hissediyoruz," insani, İslami ve tarihi noktada aldığı terbiye gereği" Yahudi'ye yardıma koşuveren bu müthiş ahlâk abidesine:


Sayın Başbakan,
Dünyanın görüp görebileceği en aşağılık, en ahlaksız, en acımasız, işkence, tecavüz, katliam ve hırsızlıklarıyla maruf bir işgal çetesinin hiçbir hukuki gerekçesi olmadan Irak'ın meşru Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'i devirmesine, darbe yapmasına verdiğiniz destekte mi insani, İslami ve tarihi noktada aldığınız terbiye gereği miydi?

Sayın Başbakan,
Dünyanın görüp görebileceği en aşağılık, en ahlaksız, en acımasız, işkence, tecavüz, katliam ve hırsızlıklarıyla maruf bir işgal çetesinin komşumuzda terör estiren elemanları için, sağ salim evlerine dönemlerine duacı olmanız insani, İslami ve tarihi noktada aldığınız terbiye gereği miydi?


Sayın Başbakan,
Aynı işgal çetesinin elemanlarının bacılarımıza tecavüz etmeleri akabinde acıkan karınlarını doyurmak üzere gönderilen kumanyalar,
İslami ve tarihi noktada aldığınız terbiye gereği miydi?


Sayın Başbakan,
Aynı işgal çetesinin elemanlarının kundaktaki bebeleri katlettikten sonra akşam gidip rahatça uyumaları için sattığınız yataklar, İslami ve tarih noktada aldığınız terbiye gereği miydi?


Sayın Başbakan,
Yine bir bir işgal çetesinin elemanları güzeller güzeli Bağdat'ı, camiler kenti Felluce'yi, İmam Azam'ın kabrini yerle bir etmeleri için sattığını benzin, İncirlik işgal üssünden kalkan uçaklar, kardeşlerimizin üzerine yağan o bombalar, o barbarlık, İslami ve tarihi noktada aldığınız terbiye gereği miydi?
Afganistan'ı işgal edenlere verdiğiniz destek, Irak'ın işgali için çıkarılacak tezkereye hayır demek bana hayır demektir diye bas bas bağırmak, işgalci düşmana karşı direnen kardeşlerimizi arkadan vurmak, ihanet etmek, İslami ve tarihi noktada aldığınız terbiye gereği miydi?


Biz biliriz ki, Bedr Savaşı'nda, Allah Resulü'ne karşı Mekke'li müşriklerin, putperestlerin, katillerin yanında, Allah Resulü'nü katletmeye teşebbüs edenlerin saflarında, Allah Resulü'ne karşı savaşmaya giden "Müslümanlar" da vardı!


Farz-ı muhal, Allah Resulü bu gün yaşamış olsaydı, işgalci Amerika'ya sizin verdiğiniz desteği verir miydi? Sizin o bahsettiğiniz İslamî terbiyenizi ne yapmanız gerekirdi o zaman Sayın Başbakan?
ORDUMİLLET
 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.