T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber] Fwd: Libya'ya Yapılan Haçlı Saldırısını Protesto Ettik!



---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: LİBYA LİBYA <libyayladayanismaplatformu@gmail.com>
Tarih: 28 Mart 2011 01:13
Konu: Libya'ya Yapılan Haçlı Saldırısını Protesto Ettik!
Kime:


 

Libya'ya Yapılan Haçlı Saldırısını Protesto Ettik!


Daha önceden açıkladığımız plana göre, 27 Mart Pazar günü saat 18.30 'da Taksim Anıtı yanında toplanan platform katılımcıları, İstiklâl Caddesi'nde bulunan Fransız Konsolosluğu'na doğru kortej halinde yürüyüşe geçti.


Kortej, çevreden gerçekleşen katılımcılarla beraber 100 kişiyi geçti.


Yürüyüş ve eylem boyunca;


“Kaddafi oradan biz buradan!”

“Allahsız mürtedler vatan sizden ne bekler!”

“Libya, Felluce anadolu sizinle!”

“İşgalci ABD, işbirlikçi AKP!”

“Zafer dediğin savaşan için...”


Sloganları atılırken,


“HA TÜRKİYE HA LİBYA... GİZLİ-AÇIK İŞGAL ALTINDAYIZ!”


Ve,


“HAÇLILARA VE İŞBİRLİKÇİLERİNE KARŞI KADDAFİ ORADAN BİZ BURADAN!”


İbareleri bulunan iki büyük pankart açıldı...


Afiş ve dövizlerle de Libya'ya destek olunurken, AKP Hükümeti'nin ihanetinin hedef alındığı görüldü.


Kortej, saldırgan Fransa Konsolosluğu'na geldikten sonra, burada basın açıklaması yapıldı.


Açıklama ve sloganların ardından tekrar Taksim Meydanı'na doğru sloganlarla yürüyüşe geçilirken, kortej meydanda dağıldı.


Basın açıklamasının metni aşağıda olup ayrıca ekli dosya olarak sunulmuştur:




AKP İslâmcı değil, basbayağı Batıcı ve Amerikancıdır!



Türk Milleti’nin fertleri olarak;


Ne Irak, ne Afganistan ne Filistin ve ne de Libya’ya karşı girişilen Haçlı Saldırılarını içimize sindirdik, sindiriyoruz…


Hristiyan-Yahudi Batı Emperyalizminin İslâm Coğrafyası’nda yürüttüğü Barbar Haçlı Saldırıları ve bu saldırıların onlar açısından ne getirip ne götürdüğü üzerine söylenebilecek herşey bu vatanın samimi evlatları tarafından söylendi, söyleniyor… Bizler de defalarca ifade ettik!


Ancak, gelinen noktanın Bağımsız Libya hükümetinin içinde bulunduğu işgal şartları yanında ve belki de daha çok, Türkiye’nin Batı nâm-ı hesabına işgal altında olduğu hakikatini bize ihtar ediyor…


Bizdenmiş gibi kılıklara bürünerek Türk Milleti’ne açık açık 9 yıldır ihanet eden, “Demokrasi Tiyatrosu” içinde perde önünde tribünlere oynayıp, perde ardında bebek katili, yağmacı sürüsü Haçlı Ordusuyla her türlü işbirliğini yürüten Tayyip Erdoğan ve hempalarının yürüttükleri Mürted politikaları reddediyoruz!


Son bin yıllık tarihinde, Haçlılara karşı İslâm âleminin ve topyekun Doğu'nun sancaktarlığını yapan, bu tarih içinde İstanbul'un fethi, Viyana kuşatması, Balkanlar'ın alınması, Hilafetin üstlenilmesi de yer alan Türk Milleti, AKP’ce yürütülen mürted siyasetinin neticesinde İslam coğrafyasının haini, Haçlıların işbirlikçisi konumuna düşürüldü.


Daha dün “NATO’nun Libya’da ne işi var” diye sahte efelik gösterisi yapıp, pazarlık masasında fiyat arttıran, Müslüman Libya Milleti’ne ve onun Lideri Kaddafi’ye karşı yürütülen Haçlı Saldırısı’na vatanımızı üs yapan AKP’yi reddediyoruz!


“Bu saldırıyı sadece siz yaparsanız, bunun Haçlı saldırısı olduğunu herkes anlar ve foyamız meydana çıkar. Oysa yanınıza bir iki tane daha Katar gibi BAE gibi sözde müslüman ülkeleri alırsanız, saldırının Haçlı saldırısı olmadığını savunabilir ve daha bir müddet bu kirli işbirliğimizi devam ettirebiliriz!” diyerek, Haçlılara akıl verebilecek kadar Haçlılaşanlara ne denir?


Türkiye Libya'ya ve Libyalılara mermi atmayacakmış!… Bomba yağdıran uçaklara yakıt ikmali yapacak, Mermi atanlara mermi verecek ama...

Zırvada tevil olmayacağından bu apaçık ihanetleri tevil edenler de Amerikan uçaklarına bomba taşıyan gafillerdir. BOP Projesi, Batı'nın menfaatleri icabı İslam coğrafyasının yeniden dizayn edilmesi ve İslam Milleti'nin bir daha Batı'ya karşı gelemeyecek şekilde hizaya sokulmasıdır. Bu projenin Eş Başkanı'na İslamcı-müslüman demek bir tarafa sadece Amerikancı denir.


Siz her türlü yalan ve hileli propagandalara başvurarak suçlarınızı gizleyebileceğinizi mi zannediyorsunuz!


İlk icraatınızla, vatanı bölmeye çalışanlara karşı Türkiye’nin gerçek müttefiki-dostu olan bir ülkenin Devlet Başkanını astırdınız!.. Irak’ın meşru Devlet Başkanı Şehid Saddam Hüseyin’e ihanet ettiniz!


Bugün de, Kıbrıs Harekatı üzerine alınan hiçbir hukuk ve ahlak kaidesinin kabul edemeyeceği ambargo (o kararı alanlar, bugün peşine takıldıklarınızdır!) kararına karşı bizzat sırtında yardım malzemeleri taşıyıp, gıda ve en önemlisi silah stoklarını ardına kadar Türkiye’ye açan Libya Lideri Kaddafi’de mi gözünüz?! Onun verdiği kutlu savaşı, Haçlı sürüsünün tarafı olarak sabote ediyor ve ihanet ediyorsunuz!


Ha Türkiye, Ha Libya… Gizli-Açık… İşgal Altındayız!


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AKP ve onun “şekillendirilmiş muhalefet”i dost ve müttefik bir ülke için işgale erketelik ve Türkiye topraklarında Terör Örgütü NATO’ya üs merkezi veriliyorsa, Meclis işgal altındadır!


Aslında geçmiş hükümetler boyunca, emperyalistlerin çıkardıkları çizmeleri ardı ardına teslim alan, giyen hükümetler, hep bu işgali görünmezleştirme gayretindeydi…


100 yıllık bir projenin AKP gibi verimli bir işbirlikçi yapıyla devam etmesi, Batı için hayatidir. Zira bu topraklar, Büyük Doğu’nun merkezi hüviyetinde ve Türk Milleti de tüm coğrafyaya liderlik edecek tarihi misyonunu sahtesi bir yana idrak etmekte…


“Bütün İstiklâl Savaşları Kardeştir!” diyen bizler, Batı’nın en büyüktehlike gördüğü Büyük Türk Milleti’nin “gamsız uyku”sundan uyandırılmaması için ne büyük projeler yürüttüğüne şahit olmaktayız… Zira dün olduğu gibi, ancak bugün de bu milletin liderliğiyle bütün İstiklâl Savaşları başarıya ulaşabilir.


AKP, bu mânâda Müslüman Türk milletine yutturulan afyondur!.. “Amerikan İslâmı-Ilımlı İslâm” projeleriyle İslâm’ı istismar edenler, bunun hesabını gerçek müslümanlara vereceklerdir!


Türk-Arap ittifakını engelleyemeyeceklerdir!


Daha dün, Emperyalizme karşı, 4 kıtada ve omuz omuza Müslüman Arap kardeşlerimizle verdiğimiz İstiklâl Savaşına ihanet edip, Türk’e “Arap kardeşine ihanet eden!” damgasını vurmaya çalışan AKP’yi reddediyoruz!


Haçlı-Yahudi Koalisyonunun en büyük hedefi bu damgayı vurdurmak ve İslâm Coğrafyası’nın bu en önemli iki unsurunu küstürmektir! Yıllardır, “Türk’e ihanet eden Araplar” yalanının Türk Milleti üzerindeki zehirli tesiri unutmamalıdır…


Hayır, Hayır!


Unutulmamalıdır ki, tarihte hiçbir hesap açık kalmaz!

Ve ne bu damga tutar, ne de bu hesap ortada kalır!

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.


TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İÇİN GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU (TKİGP)


LİBYA İLE DAYANIŞMA PLATFORMU


--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.