9 Nisan 2011

[anadoluhaber] AKP'NİN İKİ FEDAİSİ: ALATON-ÖCALAN // Rifat SERDAROĞLU


 Rifat Serdaroglu <rifatserdaroglu@gmail.com>
 09 Nisan 2011 17:23



AKP'nin iki fedaisi: Alaton-Öcalan
 Rifat SERDAROĞLU 09 Nisan 2011 Cumartesi  
 Geçen hafta Türkiye’nin geleceği için çok önemli iki olay gerçekleşti. Bu iki olay, eğer AKP Haziran 2011 seçimlerinde yine “Tek Başına” iktidara gelirse olacakları çok iyi gösteriyor, anlatıyor. Tabii ki görmek ve anlamak isteyenlere. İzninizle ben anlatayım da, sonra kimse “Biz bilmiyorduk” demesin.
1)Terör Örgütü PKK’nın önderi Öcalan’ın avukatları ile yaptığı haftalık olağan görüşmesinin (adam  ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum olmuş katil değil de, sanki Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı ile haftalık olağan görüşmesini yapıyor!..) sonuçları Fırat Haber Ajansında yayımlandı. Öcalan 3 mesaj veriyor;
*Türk Halkına;  “Devletle görüşüyorum, bu bilinmelidir. Burada yürüttüğümüz görüşmelerle Kürt sorununun “Demokratik Anayasal” çözümünü amaçlıyoruz. Türk halkı şunu iyi bilmeli, demokratik anayasal çözümün gelişmesi demek, şiddet ortamının ortadan kalkması ve demokratik birlik- bütünlüğün sağlanması demektir. Demokratik çözüm gelmezse herkes kaybeder. Türk halkı bu tehlikeleri görmeli, tarihi rolünü oynamalıdır.” (Türk Milletini tehdit ediyor)
Saygılarımla

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.