Siyonistin zafer coşkusu: Türkiye'de İslam Yenildi- Erdoğan için sonun başlangıcı

New York Üniversitesi’nde çalışma yürüten ve bilhassa Balkanlarda Türkiye’yi zayıflatmak ve Erdoğan’ı devirmek için canhıraş faaliyet gösteren azılı Türkiye ve İslam düşmanı yahudi profesör Alon ben Meir Türkiye'de İslam yenildi  “Erdoğan için sonun başlangıcı.. Tanrısı ona yardım edemedi.. başlıkları altında twitler attı..
New York Üniversitesi’nde çalışma yürüten ve bilhassa Balkanlarda Türkiye’yi zayıflatmak ve Erdoğan’ı devirmek için canhıraş faaliyet gösteren azılı Türk-İslam düşmanı siyonist profesör Alon ben Meir, seçim sonuçlarını abartılı sevinç ifadeleriyle karşıladı. Sevincinden kontrolü kaybeden Siyonist, tüm niyet, arzu ve beklentilerini de en net şekilde ağzından kaçırdı.
Ekrem İmamoğlu ve bir kısım Kemalistlerle sevindi, Erdoğan’a “güle güle” mesajı attı
Seçim sonuçlarını yakinen takip eden Siyonist, şu twitleri paylaştı:
“Belki Kosova cumhurbaşkanı Hashim Thaçi ve Arnavutluk başbakanı Edi Rama Erdoğan’ı ‘zaferi’ için tebrik etmenin biraz yanlış olduğunu bilmeliler. Sadece tabanının önemli bir kısmını değil, itibar da kaybetti. Bu sadece başlangıç.”


“İzmir, Ankara (AKP iktidara geldiğinden beri ilk defa) ve İstanbul’daki şaşırtıcı ve etkileyici yerel seçim sonuçlarının gösterdiğine göre sonunda Türk halkı Erdoğan’ın ne kadar işbirlikçi, yozlaşmış ve suçlu olduğunun farkına varıyor.”
Şiddetli  İslam düşmanı ve perişan bir Türkiye hasretiyle tutuşan siyonist profesörün, Ekrem İmamoğlu’nun alelacele yaptığı zafer paylaşımını retweet etmesi dikkate şayan bulundu.


Alon ben Meir ayrıca, “Güle – Güle #Erdogan” yazılı bir paylaşım da yaparak sevincini iyice abartılı noktalara taşıdı. Bir kısım Kemalist vatandaşların bu azılı  Siyonist ile birlikte kutlama yapması da dikkat çekti.


Siyonist profosör ..“Türkiye’de İslam yenilecek” mesajı verdi, Türk halkıyla “gurur duyduğunu” söyledi..
Sevincini nasıl ifade edeceğini şaşan siyonist, Türk halkının kendisini pek gururlandırdığını da ifade etti: “Erdoğan yakında bitecek. Bu zalim diktatöre karşı oy veren Türk halkı ile gurur duyuyorum.”

dünyavegercekler.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.