Erdoğan harekete geçti! Bunu yapan herkes istifa ettirilecek

Gazeteci Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'de değişime başladığını belirterek, AK Parti'yi başarısızlığa uğratan herkesin istifa ettirileceğini açıkladı.Gazeteci Hadi Özışık, AK Parti'de yaşanan istifalar sonrası son kulis bilgilerini paylaştı.

İstifalar devam edecek
Özışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'de değişim için start verdiğini ve bu istifaların yoğunlukla devam edeceğini söyledi. Yeni süreçte AK Parti'yi başarısızlığa uğratan herkesin istifa ettirileceğini dile getiren Özışık bu istifaların büyük illere de sıçrayacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Ömerler sinyali
Bu değişim sinyallerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni "Ömerler" bulacağız diyerek verdiğini dile getiren Özışık istifaların yeni kurulacak olan partilerle alakası olmadığını ifade etti.

Kabinedeki değişiklik buzdolabında
Hadi Özışık ayrıca kabinedeki revizyonun rafa kaldırıldığını AK Parti'de ki değişimin teşkilatlardan başlayacağını söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.