25 Kasım 2019

Emperyalist- Haçlı Batının gerçek yüzü: İslâm düşmanlığı

Sözde uygar, özgürlükçü Batının İslam düşmanlığı durmak bilmiyor... Avustralya’da, Rana Elasmar isimli hamile Müslüman kadının yumruklanıp hastanelik edilmesi sonrası Norveç’te İslam düşmanları Kur’an-ı Kerim yaktı, polis seyretti. Almanlar da Avusturya gibi öğrenciye başörtüsünü yasaklamak için tasarı hazırlıyor.

Her fırsatta eşitlik, adalet ve özgürlük kavramlarından bahseden Avrupa’da başörtüsü yasağı git gide yayılırken, Müslümanlara yönelik saldırılar da artmaya başladı.

Batıda İslam düşmanlığının başını çeken İngilizler, ırkçılığını her yerde göstermeye devam ediyor. İngilizlerin çöreklendiği Avustralya’da İslam’a bir saldırı daha gerçekleşti. Avustralya’nın Sydney kentinde, bebek bekleyen Rana Elasmar isimli Müslüman kadın, kendisi gibi başörtülü arkadaşlarıyla kafede otururken bir faşistin saldırısına uğradı. İslam karşıtı sözler söyleyerek Müslüman kadını darp eden saldırgan, Batı’nın gerçek yüzünü gösterdi.

İslâm’a ilk saldırı değil!
Geçtiğimiz gün de Norveç, Kur’an-ı Kerim’e çirkin bir saldırıya sahne oldu. Polisin güvenlik sağladığı meydanda İslam düşmanı aşırı sağcılar, Kur’an-ı Kerim yaktı. Gözleri önünde yaşanan ırkçı olaya müdahale etmeyen Norveç polisi, Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösteren Filistinli bir gence ise anında müdahale etti.

Öte yandan; yaklaşık 10 gün önce Norveç’te “Norveç’in İslamlaşmasını Durdurun” isimli aşırı sağcı grubun gösterisi skandal görüntülere sahne olmuştu. Kur’an-ı Kerim yakmak isteyen İslam düşmanı gruba polis engel olunca, grubun lideri iki adet Kur’an-ı Kerim’i çöpe attı.

Başörtüsü kısıtlaması!
Geçtiğimiz mayıs ayında ilkokul öğrencilerine başörtüsünün yasaklandığı Avusturya’da, İslamofobik ve ırkçı uygulamalar artmaya devam ediyor. Seçimi yeniden kazanan eski Başbakan Sebastian Kurz, başörtüsü yasağını ortaokul öğrencilerini kapsayacak şekilde genişletmek ve öğretmenlerin de başörtüsü takmasını yasaklamak istiyor. Bu arada Almanya’da Başbakan Merkel’in partisinin de öğrencilere başörtüsünü yasağını getirmek için bir tasarı hazırlığında olduğunu bildirildi.

Yeni Akit Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.